RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. oktoober 2014

Aivar Koitla: Täna on algamas uus võitlus uusmarksistliku ja neobolševistliku diktatuuri vastu

Täna on algamas uus võitlus uusmarksistliku ja neobolševistliku diktatuuri vastu, mis on sel korral võtnud seksuaalsusele ja hedonismile panustava vormi.
Kui me seda võitlust väärtuste ja inimsuse eest ei võida, kaotab euroopalik tsivilisatsioon, terve mõistus ja eelkõige Eesti riik ja rahvas.

Kuid olen kindel, et me võidame ja ka see järjekordne sotsiaalne inimvaenulik eksperiment läheb ajalukku kuid ohvrid saavad olema taas suured. Seekord ehk mitte miljonite surnute ja tapetute näol füüsiliselt kuid seda enam vaimselt ja psühholoogiliselt.

Nagu täna juba meie endi juhtivad poliitikudki näitavad, siis neid ei juhi enam haritus ega terve mõistus vaid rahaga kinni makstud rumalus, himurus ning perversne elukäsitlus.
Need tänased Eesti poliitikud, kes meid täna kõlvatuse sohu veavad ei tohi enam kunagi Eesti poliitikas edasi toimetada ja neil tuleb hakata ka vastutust kandma.

Ei uuele pead tõstvale neomarksistlikule revolutsioonile, mille eesmärgiks on inimloomuse hävitamine!

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2014, kell 13:32  

Kõigepealt tuleb teha võimatuks sellistel inimestel võimu juurde saamise. Valimisseadust tuleb muuta ja teha valitavad isikud vastutavaks.Imestusega tuleb nentida, et ka rahvuslaste partei ei maini midagi sellel teemal, vaid kavatsetakse sama pehkinud süsteemi kasutades võimule pürgida. Või kasutavad nad seda selleks, et võimul olles süsteemi muuta? See oleks tänuväärne.

Anonüümne 8. oktoober 2014, kell 20:42  

Kas siis USA ideoloogia on uusmarksistlik?
Kogu see homonduse värk on ju USAst siia toodud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP