RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. oktoober 2014

Draakonit teenimas

Draakonit teenimas: "Tulevik Kanadas" kaudu kontrollivad illuminaadid alkoholi tootmist ja levitamist. Alkohol on kõrgelt maksustatud ja olukord on samasugune nagu kütusega. Meil Suurbritannias kehtib kaupade müügil käibemaks, lühendatult VAT ehk lisandväärtusmaks. Inimesed ostavad illuminaatide ärist kaupu ja maksavad selle privileegi eest lisamaksu. See läheb valitsuse käsutusse tegevuskava finantseerimiseks.
Hea küll, ei tarvitse siis nii palju osta, hoidke parem oma raha pangas. Seda tehes annate illuminaatidele õiguse seda kümnekordselt ja rohkemgi välja laenata ja intressi nõuda. Kinkige oma raha vähktõveuuringuteks ja see läheb hoopis illuminaatide ravimikartellile, kel pole mõtteski vähktõveravimit luua. Annetage raha Maailma Loodusfondile – ning selle omandab illuminaatide variorganisatsioon, mis kasutab keskkonnamuresid oma huvides. Kas inimkond elab siis tõepoolest pimesi? Henry Ford ütles: “Tegelikult on üsna hea, et rahvas ei mõista meie pangandus- ja rahandussüsteemi, sest vastasel juhul algaks revolutsioon juba enne homse päeva saabumist.”

Aspartaam1

Üks sääraseid relvi on illuminaatide loodud aspartaam, mis mõjutab intellekti. Praegu kasutatakse seda tuhandetes toitudes ja peaaegu igas karastusjoogis. Ja kes neid kõige rohkem tarvitavad? Lapsed. Illuminaadid soovivad lapsed võimalik vara endale allutada, muutes nad tuimadeks ja kõhklematult sõnakuulelikeks kloonideks. Aspartaam on suhkru aseaine ning seda müüakse kui magustit, millel puuduvad suhkru kahjulikud toimed – ehkki illuminaadid kontrollivad sellegi tootmist. Aspartaami turustatakse kaubamärkide NutraSweet, Equal ja Spoonful all. Suhkrust kakssada korda magusam aspartaam võeti kasutusele 1981. aastal ning 75 protsenti kõikidest USA toiduainete ja ravimiadministratsiooni (FDA) allergiakontrolli süsteemile esitatud kaebustest on seotud just selle preparaadiga. Kurdetakse peavalu, pöörituse, tähelepanuhäirete,Draakonit teenimas: Tulevik 412 mälukaotuse, kõnetakistuste ja nägemise halvenemise üle. Neid sümptomeid nimetatakse aspartaamihaiguseks samamoodi, nagu lõhnakinnisti naatriummonoglutanaadi tekitatud terviserikkeid tuntakse glutamaadisündroomina. Washingtoni ülikooli St. Louis’ meditsiinikolledži meditsiinidoktor John W. Olney usub, et aspartaam on seotud ajukasvajate tekkega.
Ajakirjas Journal of Neuropathology and Experimental Neurology avaldatud artiklis kinnitab ta, et aspartaami saanud katserottidel esineb sageli ajukasvajaid. Dr Olney lisas, et uurimuste alusel on aspartaamil
mutageenne (vähkitekitav) toime ning et halvaloomuliste ajukasvajate arv kerkis järsult pärast aspartaami massileviku algust. Isegi Ühendriikide merevägi ja lennuvägi avaldasid ajakirjas Navy Physiology and Flying
Safety hoiatuse: … mitu uurijat on kindlaks teinud, et aspartaam suurendab krambiohtu või alandab nende teket tingivate tegurite mõjuläve. See tähendab, et dieet-karastusjooke tarvitaval piloodil tekib vilkuvas valguses kergemini pööritus või valgusvälgatustest põhjustatud epilepsiahoog. Ühtaegu tähendab öeldu, et kõiki piloote ähvardab äkiline mälukaotus, peapööritus instrumentide järgi lennates ning nägemise järkjärguline halvenemine.
2. Ning aspartaam ei piirdu enam karastusjookidega. See muudab ajukeemiat ning alandab krambihoogude tekkeläve, põhjustab tujukust ja närvisüsteemi muid häireid. Ühtaegu tekitab see harjumust. Seepärast on inimestel sageli raske loobuda aspartaami sisaldavate karastusjookide tarbimisest.
Paljud patsiendid on vabanenud hulgikoldeskleroosi, krooniliseväsimuse, reumaatilise liigesepõletiku, depressiooni ja muudegi haiguste sümptomitest pärast aspartaamist loobumist. Kümme protsenti sellest legaalsest mürgist laguneb pärast sissevõtmist metanooliks, närvisüsteemi kahjustavaks toksiiniks, mida tuntakse ka metüülalkoholi või puupiiritusena. Eriti kahjustab see nägemisnärvi. Keeluajal salaja aetud “metsakohin” sisaldas seda suurel määral ja sageli jäädi sellest pimedaks.
Metanool imbub kiiresti verre, muutudes seal neurotoksiiniks, vähktõve tekitavaks formaldehüüdiks ja sipelghappeks. Vahva karastusjook, eks ju? Ameerika toiduainete ja ravimiadministratsioon (FDA) nagu samasugused organisatsioonid teisteski riikides on illuminaatide varikate, mille abil takistatakse inimkonnale kasulike toiduainete tootmist ning surutakse põhjalikumalt kontrollimata läbi neid, mis nende tegevuskavaga sobivad. Just nõnda juhtus ka aspartaamiga. Kõigepealt kiitis FDA selle naeruväärsete andmete alusel heaks.




Allikas: Eti Juhanson, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 25. oktoober 2014, kell 02:52  

hästikirjutatud sujuv jutt. sellise tooniga võib "pimedaid valgustada". mati, kasuks tuleb see nupp, mis lubab artikli otse facebooki jagada. vahest leidub veebispetsi, kes ära korraldaks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP