RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. oktoober 2014

Eesti riik kipub Euroliidu mõjutustel käituma lühinägelikult ja ebamõistlikult.

Meie riiki juhivad vasakpoolsed jõud. Euroopat samuti. Võib just sellest olla tingitud, et Eesti riigipoliitikas on kasutusele võetud populistlikud loosungid, hüljatud konservatiivsed püsiväärtused ning au ja eneseväärikus on saadetud prügikasti.
Hoolimata rahva enamuse tahtest on valitsev vasak-koalitsioon andmas sisepoliitika rindel propaganda turmtuld, veenmaks inimesi, et normaalne perekond on mitu isa või mitu ema, ehk selline mis koosneb ainult isadest ja lastest või emadest ja lastest .... .
Niisamuti on meie nalakas valitsus veendunud, et ühel kodanikul võib olla mitu kodakondsust, sülitades sellega kodakondsuse institutsiooni olemusele ja alustele. On ülimalt tore olukord, kus agressiivse idanaabri ees oma kohuseid täitev kodakondne on paralleelselt ka Eesti kodakondsust omav ja siin oma kodanikuõigusi nõutamas, sealhulgas riigijuhte valimas. Mida massilisem nimetatud nähtus on, seda "lahedamad" perspektiivid. On tervikuna kurb, et meie riigijuhid meeletu kiirusega loobuvad ühiskonna toimimiseks ning stabiilsuseks vajalike püsiväärtuste hoidmisest ja üha enam libisevad inimkatsete teele. Selliste sotsiaalsete inimkatsete reaalseteks ohvriteks on Eesti inimesed ja riigi heaolu, millesse valitsus mürki süstib. Eeltoodu puudutab üliotseselt ka kodakondsuse institutsiooni devalveerimist (vt. topeltkodakondsus Eestisse).

Allikas: SIIN

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP