RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. oktoober 2014

Kaotasime lahingu, ent jätkame võitlust!




Riigikogu võttis täna kooseluseaduse vastu – hoolimata kümnete tuhandete inimeste protestidest ning täiest teadmisest, et see samm läheb vastuollu 2/3 eesti elanikkonna tõekspidamiste ja tahtmisega. Ja president Ilves kuulutas selle viivitamatult ka välja!

See, mida me täna riigivõimu esindajate poolt nägime, on äärmiselt muret-tekitav – parlamendi vähemus sõitis mitmesuguste valede ja manipulatsioonide abil üle rahva enamusest.

Kahjuks oleme jõudnud sellisesse ühiskondlikku olukorda, kus demokraatia illusioon mõraneb meie kõigi silme all. See pilt on kõike muud kui ilus ning ilmselgelt võtab see väga paljudelt inimestelt austuse ja usalduse riigivõimu vastu. Ma ei tea, kuidas kavatsevad need poliitikud, kes on sajad tuhanded inimesed alusetult vihkajaks tembeldanud, rahva usalduse tagasi võita.

Aga nüüd tahan ma Teile öelda, et ärgem heitkem meelt!

Täna on lihtsalt ühe lahingu lõpp, aga ees ootab palju järgmisi lahinguid. Hoiame pea püsti, selja sirge ning seisame jätkuvalt nende põhimõtete kaitsel, mis on ilusad, tõesed ja head. Mis iganes ka ei juhtuks, peame jääma rahulikuks ning mitte laskma pettumusel võimust võtta, radikaliseerumisest rääkimata. Meie tee on väärikuse tee!

Kinnitan Teile, et meie sihtasutus hakkab tegema tõsiseid pingutusi, et panna kõik need poliitikud, kes aitasid kooseluseadust läbi suruda, oma tegude eest poliitilist vastutust kandma. Toon Teile kohe siin välja, kes need poliitikud olid, kes hääletasid kooseluseaduse läbisurumise poolt või kes ei julgenud üldse seisukohta väljendada:

http://saptk.ee/kooseluseadus/?page_id=10

(Kindlasti toome hiljem kogu info ka veel palju selgemalt välja, ent esmalt peame seda ise analüüsima.)

Meie asi hoolitseda selle eest, et need nimed püsiksid nii meil endil kui ka sadadel tuhandetel teistel inimestel 1. märtsi valimisteni meeles.

Nüüd on aga aeg puhata, sest oleme teinud väga palju tööd ning pingutanud ööd ja päevad! Puhkame teadmises, et me oleme teinud kõik endast oleneva ning et selle seaduse läbisurumine jääb mitte meie, vaid nende saadikute südametunnistusele, kes ei austa oma rahva kultuurilisi alusväärtusi, traditsioone ja tahet.

Lõpetuseks tahan lihtsalt ja südamlikult tänada nii Teid kui ka kõiki teisi inimesi, kes on meid usaldanud ja toetanud ega pole lasknud end eksitada neist valedest, mida on maruliselt meie vastu levitatud. Hindan Teie toetust tõesti väga kõrgelt, sest ilma selleta ei suudaks me kuigi palju.

Jääme kuulmiseni!

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Allpool on minu kiire kommentaar Delfile, mis sai antud Toompea lossi ees vahetult pärast kooseluseaduse vastuvõtmist riigikogus.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP