RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. oktoober 2014

MATTI ILVES: EBASEADUSLIK IMMIGRANT ON ROOTSI MINISTER!

Rootsi on ikka üks kummaline maa ja suure tolerantsuse osas võiks kõigile maailma riikidele olla "toredaks eeskujuks". Sest millises riigis on veel see võimalik, et omalajal riigist väljasaatmisele määratud illegaalne immigrant saab selle riigi ministriks.

Nimelt on uus avaliku halduse minister rahandusministeeriumis Andrelan Shekarabi ebaseaduslik immigrant kelle perekond taheti saata Rootsi valitsuse poolt välja. A.Shekarabi tuli Rootsi 1989. aastal, kuid migratsiooniamet lükkas tagasi nende varjupaigataotluse ja perekond otsustati saata tagasi Iraani. Tolleaegne immigratsiooniminister Maj-Britt Lööw ütles siis, et "Varjupaiga saavad vaid need pagulased, kellel on väga suur vajadus kaitse järele".

Shekarabi perel õnnestus väljasaatmisest hoiduda, kirjutab "Dagnes Indrusti", Rootsis peituda ja varjata end paar aastat, ning siis said nad Carl Bildt´i valitsuse ajal varjupaiga õiguse.
1993. aastal liitus Ardalan Shekarabi Sotsiaaldemokraatliku noorteorganisatsiooniga SSU ja tõusis selle esimeheks 2003. aastal, kuid 2005. süüdistati teda organisatsiooni raha varguses isiklikuks valimiskampaaniaks ja ta oli sunnitud tagasi astuma.
Alles hiljuti süüdistati teda tulumaksu vormi valesti täitmise pärast, kuid ta ei suvatsenud süüdistustele isegi vastata.

Nüüd on Ardalan Shekarabi aga Rootsi minister, kes muuhulgas vastutab rahaliste vahendite ja lepingute eest, mis ulatuvad 600. miljardi Rootsi koonini aastas.

Kasutatud allikas: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.441/illegal-immigrant-becomes-minister-in-sweden.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP