RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 17. oktoober 2014

MATTI ILVES: NORRA ON ASUNUD DEPORTEERIMA MOSLEMIKURJATEGIJAID


Norras on olukord kuritegevusega läinud aasta-aastalt hullemaks ja sealne politsei ei näe muud võimalust võitluseks kuritegavusega kui saata riigist välja - deporteerida - välismaalastest kurjategijad.
Väljasaatmisele kuuluvad kriminaalid, kes on saanud kaheaastase vanglakaristuse, samuti röövlitest laste perekonnad, sest vanemad peaksid laste tegevust kontrollima.
Olukord on läinud juba selliseks, et pooled Oslo elanikest kardavad langeda tänavakuritegude ohvriks.

Õnneks on nüüd hakanud politsei jõuliselt tegutsema, 2012. aastal saadeti riigist välja 3958 kurjategijat ja nende pereliiget, siis juba 2013. aastaks kasvas deporteeritute välisriikide kodanike arv 5198-ni, aastaga kasv 31 %.
Näiteks Afganistani kodanikke saadeti "Immigration Act´i" alusel välja 380, Iraani kodanikke 324 jne.

Samuti peaks käituma ka Eesti ja saatma välja kuriteo sooritanud võõrriikide kodanikud. Milleks me kõik peame kinni maksma näiteks vene passiga Eestis elavate kurjategiate ülevalpidamise vanglates?
"Uudused.err.ee" kirjutas alles: "Hiljuti siseministeeriumi poolt ellu kutsutud kohanemisprogrammi järgi nähakse ette, et järgneva viie aasta jooksul jõuab Eestisse kokku ligi 49 000 uut immigranti" ja sellisel juhul oleks Norra politsei praktika ülevõtmine lausa hädavajalik.


Kasutatud allikas: http://themuslimissue.wordpress.com/2014/01/29/norway-deports-record-number-of-muslims-to-reduce-crime/
________________
Olukorrast Oslos lugege veel SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP