RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. oktoober 2014

MATTI ILVES: POOLA RAHVUSLIK PARTEI ON KAHEKORDISTANUD OMA TOETUST

Poola rahvuslik partei Uus Õiguste Kongress (Congress Nowej Prawicy, KNP; New Right Congress) on kahekordistanud populaarsust arvamusküsitluste alusel.
Seda "paremäärmuslikku" parteid juhib 71. aastane liider Janusz Korwin-Mikke ja huvitav on see, et populaarsuse kasv on toimunud vaid ühe kuu jooksul! Varem oli see vaid 6 %, nüüd aga juba 11 %-ti.

Euroopa Parlamendi valimistel sai KNP 4 kohta, kuid oma osariigi parlamendis neil veel esindust ei ole. Poolas toimuvad parlamendivalimised 2015. aasta lõpupoole. Ja juba praegu on nad hakanud otsima koostööpartnereid parempoolsete parteide hulgast.

Euroopa näib olevat suurte muutuste lävel ja asjata ei ole ärevuses kõrged euroametnikud ja ka meie president T.H. Ilves, kes on mures "paremäärmuslaste" jõulise tõusu pärast Euroopas. Aga mida te härrased siis ootasite? Kui surute rahvastele peale multikultuursust, lammutate perekonda - tuues ettekäändeks "homokultuuri" viljelemise, seda sundkorras ja proovite hävitada selliselt rahvusriike.

Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/reports/1385-polish-nationalist-party-have-doubled-its-support

5 kommentaari:

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 12:34  

Jah, see on Poolas. Kuid mis saab edasi Eestis?Homoparaad ongi võitnud -tuleb meelde Raine Karbi Sakala keskuse lammutamine,kus kümned tuhanded vastuallkirjad kadusid õhku.Ülbus hakkas juba siis jõuliselt pead tõstma.Ja Lihula sambast me ei räägigi.Vabatahtlikult seda süsteemi siin riigis ei muudeta -saagu võimule kas või rahvuslased.Aimdus ütleb, et kõik lõpeb halvasti -kaose ja julmuse hõngu on õhk täis.Rahvas vajab tõelist Lembitut ja seda kiiresti

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 14:28  

Tänane Eesti Rahvuslaste erakond ehk ERSP on end kaotanud kuhugi rahamaailma.Lugesi kuskilt,et Eesti Vabadussõdalaste partei likvideeriti Pätsi poolt ja nüüd keegi soovitas seda parteid uuesti ellu kutsuda,et eesti tollaste vabadusvõitlejate au ja väärikus taastada.Millised on arvamused,kas ettepanekul on jumet ja toetajaid.

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 15:26  

Kõik, mis puudutab rahvuslust, on tervitatav.Aga sellise partei ellukutsumine ja eluvõimeliseks tegemine võtab aega. Pealegi tuleb murda poliitikaladviku vastupanu -just nagu pätsi ajalgi.Ja kas saab see olema pool-militaarne või tsiviil-patriootlik?.Omal ajal ,kui segadusajad eestimaal ruulisid, loodi Jäägrikompanii,see oli relvastatud ja kaitses eesti ärimehi vene maffia eest, seegi saadeti käsu korras laiali, võimud ei toetanud seda. Kui kopeeritakse pätsi-aegset parteid, siis on rahvale ju tundmatu selle partei põhikiri, mida peaks tutvustama.Ja kui see saab olema poliitilise eesmärgiga, siis on muidugi võimalus pürgida võimule .

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 16:08  

Aga meil on ju rahvuslik partei. EKRE, Helmed. Kavatsen hääletada nende poolt.

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 16:59  

Nad on seotud juudirahaga käsist ja jalust ega saa kunagi sellest välja!Kirjutavad alla kõigele mis vaja ,sõites teerulliga rahvast üle.Niikaua kui mõni neist kuuli saab alles siis võib midagi juhtuda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP