RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. oktoober 2014

Meeli-Loidi Lääne Vürtspood – üks õige Eesti värk!



Juba aastaid tegutseb Tartu ajaloolises turuhoones Vürtspood, kus on saadaval lai valik mitmesuguseid vürtse. Lisaks maitseainetele ja -taimedele on Vürtspoest võimalik osta toiduõli, tangaineid, kuivatatud puuvilju, tomatipastat ja muudki vajalikku igapäevase toidulaua täiendamiseks ning huvitavaks muutmiseks.
Poe omanikuks on Tartu Hoiu-laenuühistu liige Meeli-Loidi Lääne, kes on ettevõtlik ning järjepidev proua. Tema edasipürgivat loomust iseloomustab muuhulgas ka fakt, et lisaks turuhoones asuvale poele omab ta letti Lõunakeskuses Maksimarketi kassade juures, kus kaupleb tervislike ja võimalusel kodumaiste kurkide, tomatite, kõrvitsate, seente, maitsetaimede ja muude toiduainetega. Kuidas ta seda kõike suudab? Eks ikka tänu tahtejõulisele tööle ning tublidele abilistele-müüjatele, kes mõlemas müügipunktis kundesid teenindada aitavad.
Olen ise Tartu Hoiu-laenuühistu liige aastast 2008. Mäletan, et Meeli-Loidi liitus ühistuga 2010. aastal, kuna tal oli soov finantseerida kaubaveoks tarvilike sõiduvahendite soetamist. Olen ühistu liikmena ka ise Vürtspoe ja Meeli-Loidi Lõunakeskuse leti püsiklient, kuna leian, et iga ühistu liikme auasi on oma kaasliikmete aitamine ja nende tegevuse soodustamine. Näen ühistut kui suurt perekonda, kes kõik kogu oma jõust ja hingest üksteist toetavad ning seda solidaarsust ka tegudega väljendavad.
Seetõttu on mul hea meel, et Meeli-Loidi Lääne ärides on kaupu võimalik Tartu Hoiu-laenuühistu Eesti vekslite eest osta. Kvaliteet ja soodustus üheskoos – mida veel tahta! Kuigi vekslid on alles värskelt ringlusse tulnud, olen neid Meeli-Loidi juures ostmisel juba korduvalt kasutanud ning pean tunnistama, et see tekitab minus uhke tunde – ma saan oma kaasliikme käest osta mulle vajalikke asju, kuid seejuures annan oma panuse ühistu kui terviku hüvanguks!
Head kaasliikmed, mõttekaaslased – soovitan ka teil soojalt külastada Meeli-Loidi Lääne kaupluseid: Vürtspoodi Tartu ajaloolises turuhoones ning köögiviljaletti Lõunakeskuses Maksimarketi kassade juures. Ühendus on jõud ja selle mõistuslik kasutamine teeb meid väärikaks!

Triin Pisuke-Roos
Tartu Hoiu-laenuühistu liige

Väljatõste: „Iga ühistu liikme auasi on oma kaasliikmete aitamine ja nende tegevuse soodustamine“. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP