RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 8. oktoober 2014

Meie rass on hävingu äärel

Uudised.err.ee: "Tartu Ülikooli sotsioloogia ja sotsiaalpoliitika vanemteadur Mare Ainsaar ütles, et ka kahaneva rahvaarvuga Eesti arengu turgutamiseks on vaja juurde inimesi. "Hiljuti siseministeeriumi poolt ellu kutsutud kohanemisprogrammi järgi nähakse ette, et järgneva viie aasta jooksul jõuab Eestisse kokku ligi 49 000 uut immigranti," rääkis ta." Seda 5. aasta jooksul ja ELi käsul. See on selge rahvusriikide hävitamise kava, oleks lõpuks aeg sellest aru saada ka uketel ja häädel eestlastel.
Samuti seostub sellega jätkuv perekondade lammutamise kava kooseluseadusega ja homopropagandaga, sündivus, mis on juba katastroofiliselt madal, väheneb veelgi.
M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 8. oktoober 2014, kell 13:03  

This is a fair price for all of the pain and destruction that the Anglo-Saxons have made so far. At first you have to tolerate these people, and then they conquire your country all at once.

Kas tõesti, kallid kaasmaalased, need immigrantid on paremad kui slaavi ja soome-ugri vennasrahvad? Aeg näitab, mis tõesti need "Euroopa väärtused" ennast kujutavad!

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 15:36  

anglo-saxid on tõesti löönud segi kogu maailmakorra, toppides end teab-kuhu.Rahvaste käärimine on toimunud aegade algusest peale. "Euroopa väärtused" -nendelt on langenud kate juba praegu -silmakirjalikkus,kavalus enese kasuks, võltsmoraal.anglo-saxid on vastasseisus olnud kogu maailmaga läbi aegade-kuid nüüd on võetud ette kavalam mask -demokraatia.Ei taha mõeldagi- maavarade riisumine,rahvaste vaesustamine.Millal sellele lõpp tuleb? See tuleb kord ja see lõpp pole ilus

Anonüümne 9. oktoober 2014, kell 15:40  

Lisan veel -miks üldse peaksid siia asuma võõrad? Meid on vähe, ja mis siis? See pole põhjuseks võõraste siia toomisele.Põhjamaad ei kannagi välja suurt elanikekogu, siin on külm ja elamine kallis.Ka venemaa siber on elukõlbmatu ja peaaegu inimtühi.

Anonüümne 10. oktoober 2014, kell 08:11  

Ma tahaks väga ühe sellise "staartööandja" vastust: - MIS tööd hakkavad need immigrandid tegema? - Mis palga eest? - Kus ja mille eest hakkavad immigrandid elama?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP