RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. november 2014

Heiki Kortspärn: Kaitseliidust ausalt ja avameelselt aastal 2013

Väljavõtted H. Kortspärn´i raamatust "Eestlese saatus. Kolmas raamat ", Kambja 2014:

"Mis siis aastal 2013 Eestimaa Kaitseliidus valesti on? Kogu tänane Kaitseliidu ülesehitus on teadlikult eestlusvaenulik ning kinni kaetud ilusate patriootlike vanikutega. Kõik Kaitseliidu juhtivamad ametikohad on pehmelt öeldes kahtlase taustaga, andetute, tuimade käsutäitjate, karjeristide ning praeguste ja tulevaste riigireeturite käes. Neid andetuid jägub kuni kompaniide pealikeni välja. Jah, on ka mõningaid patrioote, kelledele lubatakse siseringis "möllata", tuuakse eeskujuks, premeeritakse plekitükkidega ja "parimatest parimad" lubatakse suurriikide väeüksuste tiiva all nende vallutussõdades osalema ning teiste riikide patrioote ja ka lihtkodanikke mõrvama! Iraak. Afganistan... Kes usuvad, et eesti poisid käivad seal "terrorismi" likvideerimas ja rahu kaitsmas? Aga 90% rumalatest eestlastest usub seda tõsimeeli! Ja kui mõni meie mõrtsukatest "rahuvalvaja" surma saab? Siis korraldab Eesti riik talle silmakirjalikud riiklikud matused... Säärased on siis tänapäeva Eesti kangelased! Häbi ja tülgastav on.
Kaitseliidu Põhikirjade ja Kodukordade järgi on meil täna juba 5.-6. Kaitseliit. Samas meie vanaisade aegne põhikiri ja kodukord on tehtud nii, et töötavad iga demokraatliku valitsuse ajal, ära muuta tuleks ainult vintpüss automaadi vastu ja 30 padrunit 60 padruni vastu.
Kaitseliidu varad on siiani tagastamata kommunistide poolt ja kaitseliidu vaesust kasutab valitsus oma huvides salakavalalt ja kurjasti ära.
Kaitseliitlaste Kalašnikovi automaadid koos padrunitega kingiti iraaklastele. Kujutage ette: kingiti! Asemele anti vanad Rootsi defektsed relvad. 06.06.2006.a. hävitati eesti rahva silmade ees Tallinna (!) rauahundis 6000 (kuus tuhat) uhiuut püstolit (TT ja ka USA omi). Miks ei lubatud neid mõistliku hinna eest kaiteliitlastele müüa? Kinkimisest ma enam ei räägigi...
Kaiteliit tuleb kaitseväest igati eraldada, kaitseliitlased peaksid sulama rahvamassidesse...
... Mida peab kaitseliitlane omama?
1. Isiklik relv. Ise muretsetud. Ise peidetud. Elu on näidanud, et tänaseni on Eesti riik kaitseliitlasi varustanud ebakvaliteetsete relvadega! Tean seda omast käest. Isegi kunagised riigi poolt antud Rumeenia ja Hiina "Kalašnikovid" olid etemad, kui täna kaitseliitlaste varustuses olevad Rootsi päritolu kasutatud 7,62 mm AK-4-jad, mida looduses teenindada-puhastada ei ole võimalik ilma, et osa "vidinaid" ära ei kaoks ja mis lahinglaskmistel tihti kinni kiiluvad (padruni hülsside kehv väljumine pärast lasku). Lahingus võrdub see võitleja surmaga!
Nii et: Eesti riigi peale ei tasu täna loota, - ta annab meelega meile, kaiteliitlastele, kasutada ebakvaliteetse relva. Mina paneksin vähemalt viimased kolm kaitseministrit säärase teo eest seina äärde ja laseksn nad maha! Kahetsustundeta! ..."

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP