RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 23. november 2014

Konservatiivid plaanivad luua Tagasirände Agentuuri

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 21.11.2014

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond seab oma valmivas Riigikogu valimisplatvormis eesmärgiks astuda konkreetseid samme majanduslikel või muudel põhjustel Eestist lahkunud inimeste tagasitoomiseks kodumaale. Erakonnal on eesmärk luua riiklik Tagasirände Agentuur, mis aitaks kojupöördujaid leida Eestis tööd, jätkata haridustee täiendamist ning lahendada elamispinna küsimus. Inimeste jätkuv lahkumine ja meie väikese riigi tööjõust tühjaksvoolamine on Eesti ees seisvate probleemide lahendamisel võtmeteemaks.
100 000 lahkunut on paisanud meie riigi väga keerulise olukorda mitte ainult majanduslikult, vaid ka demograafiliselt ning kultuuriliselt, seades suurde ohtu riigi jätkusuutliku kestmise. Tegu on ka väga tõsise julgeolekuriskiga, sest ilma inimesteta pole mõtet ei Eesti riigil ega tema kultuuril laiemalt.
„Väljaränne jätkub ja näib, et selle peatamise vastu ei tunta Toompeal üldse muret,“ selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme. „Asjade senise käigu juures pole meil varsti enam kedagi kaitsta või midagi säilitada. Siia odava tööjõu sissevedamine (valitsuse kavade kohaselt 50 000 inimest) kolmandast maailmast märgib aga eestlaste väljasuretamise algust omal maal.“
Erakonna juhatuse liikme Urmas Espenbergi sõnul tegutsetakse tagasirände nimel juba praegu. „20.oktoobril asutati meie erakonna osakond Soomes, sama on kavas teha Norras ja Iirimaal. Peagi alustame laialdast uuringut, selgitamaks välja inimeste kodumaalt lahkumise põhjuseid ja tagasipöördumise soove“.

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivid-plaanivad-luua-tagasirande-agentuuri/

2 kommentaari:

Anonüümne 23. november 2014, kell 18:11  

Aussiedlerpolitik von Willi Brandt !

Anonüümne 23. november 2014, kell 23:02  

Tuua majanduspõgenikud koju -küsiks, millise hinnaga? Kui siin paigasoleval rahval pole õieti tööd või on orjapalga tasemel palk, siis mida on rahvuslastel pakkuda ärajooksnutele? Rammusamaid töökohti neile pakkudes suureneb vihavaen rahva seas, õiglustunne küsib, kas nad on selle ära teeninud?Rahvuslased, alustage ikka paigalejäänutest! Muidu tundub teie kampaania ülimalt populistlik ja lõhnab pettuse järele.Ärge muutuge võimuerakondade sarnaseks, need on rahvast täpselt niimoodi petnud 20 aastat.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP