RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 24. november 2014

Konservatiivne Rahvaerakond välistab toetuse vasakpoolsele ja venestamismeelsele valitsusliidule

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Volikogu avaldus
Viljandi, 23.11.2014


Eesti Konservatiivne Rahvaerakond tõdeb, et eelolevad riigikogu valimised on Eesti jaoks otsustava valiku aeg. On ilmne, et praegune ajutine valitsus ei suuda välja kanda võimu vastutust, ei oma visiooni ega vastutusvõimet Eesti tuleviku osas.

Oleme sarnaselt suure osa Eesti elanikega sügavalt mures Eesti tuleviku pärast. Veelgi murelikumaks tegev kui vahevalitsuse suutmatus riigitüüri kindla käega hoida, on aga väljavaade, et peale valimisi tuleb Eestis võimule koalitsioon, mis asub ellu viima radikaalset ja Eesti probleeme veelgi süvendavat poliitikat. Peame siinkohal silmas võimalust vasakpoolsete parteide Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatide võimuliiduks, mis kujutab endast ohtu nii Eesti majanduse arenguvõimele kui eesti rahvusliku omakultuuri püsimisele.

Konservatiivne Rahvaerakond peab oluliseks saata valijaskonnale selge kinnituse selle kohta, et välistame toetuse vasakpoolsete parteide baasil moodustatud valitsusele ja nende parteide poolt viljeldavale kakskeelsuse poliitikale.

See ei tähenda, et näeme end tingimusteta toetamas pikalt võimu nautinud parempoolset võimukoalitsiooni. Oleme arvamusel, et oma seniste ränkade valitsemisvigade ja rahva suhtes välja näidatud upsakuse tõttu näiteks kooseluseaduse küsimuses, on paljude valijate toetuse kaotanud kartellierakonnad võimetud saavutama piisavat mandaati stabiilse valitsuse moodustamiseks, ning vajavad paratamatult laiemat kandepinda. Konservatiivne Rahvaerakond peab oma ülesandeks tulevases riigikogus seniste võimuerakondade teerullipoliitika takistamist, olgu selle ellu viijaks ükskõik milline partei. Hääl praegu riigikogus esindatud parteidele on maha visatud hääl, sest siis ei muutu Eestis midagi paremaks. Toompea võimukoridorid vajavad tuulutamist, rahvas peab saama tegelikult kõrgeima võimu kandjaks.

Vastu võetud 23.11.2014 Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu koosolekul

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivne-rahvaerakond-valistab-toetuse-vasakpoolsele-ja-venestamismeelsele-valitsusliidule/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP