RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 24. november 2014

MATTI ILVES: ANAALSESKSI ÕPETAMINE LEVIB

Alles hiljuti kirjutasin, et Harvardi ülikool on asunud õpetama loomuvastast anaalseksi, sellest lugege SIIN. Kahjuks selline õpetus levib ja nüüd on see jõudnud juba põhikooli tasemele. Neid kuratlikke teadmisi jagatakse juba viienda ja kuuenda klassi õpilastele, näiteks Chicago Public Schools´is (CPS), kus lapsed on sellest lausa šokeeritud.

Ettekannetes kasutatakse ka slaide, mis pole selgelt eakohased, nagu ka selline "õpetus" üldse. Seepeale CPS pressiesindaja ütles, et ebasobiv materjal sattus esitamisele seetõttu, kuna kasutati Andrew Jackson Language Academy õppematerjale üliõpilaste seksuaalseks kasvatuseks ja järgmisel nädalal need kõrvaldatakse.

Nii liigume järjest enam moraalitumasse ühiskonda ja olen kindel, et selline liberaalne õpetus lastele jõub varem või hiljem ka meie koolidese ja isegi lasteaedadesse. Selleks tehakse mõningate poliitiliste ringkondade poolt juba tõsiseid jõupingutusi.
Meie rahva ja riigi tulvikku kalliks pidavatel inimestel soovitan mitte mingil juhul hääletada Riigikogu valimistel kartellierakondade saadikukandidaatide poolt, sest nad kõik veavad ühte vankrit, mis viib terves läänemaailmas tuntud traditsioonilise kultuuri hävingusse. Ärge laske enda lastest kasvatada värdolendeid!
Valige vaid rahvuslikke erakondi!

Kasutatud allikas: http://www.liveleak.com/view?i=d54_1416228488

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP