RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. november 2014

MATTI ILVES: HARVARDI ÜLIKOOL ON ASUNUD ÕPETAMA ANAALSEKSI!

Harvardi ülikool on eraõiguslik teadusülikool Cambridge´is ja Massachusetts´is, asutatud 1636. aastal. Harvardi ajalugu, mõju ja rikkus on teinud sellest ühe mainekama ülikooli maailmas.

Nüüd tuli aga Harvadist põrutav uudis, et püsida edasi ülikoolide esirinnas ka liberaalses maailmas, on seal asutud õpetama üliõpilastele anaalseksi.
Selleks korraldatakse kohe vastavad seminarid "Sex Week´i" raames, kus "eksperdid" viivad õpilased isegi seksipoodi ja proovivad kummutada vana arusaama sellest, et inimesed ei taha anaalselt seksida ja õpetavad, kuidas seda teha õigesti ning naudinguga. Käsitletakse mitmeid teemasid, sealhulgas: anaalanatoomia, rõõm olenemata inimese soost, kuidas rääkida partneriga, põhiline ettevalmistus ja hügieen, libestid, anaalsed mänguasjad ja turvaseks.

Siiski on selgunud, et mitte kõik Harvardi üliõpilased ei toeta täielikult "Sex Week´i." Üliõpilane Molly Wharton ütles, et asjatult kulutatakse aega ning ressursse ja vaadates ürituste kava, siis see on lausa labane sellisele kohale nagu Harvard.

Nüüd kerkib paratamatult küsimus, millal siis Eestis esimene ülikool rakendab Harvardi "progressiivset ja innustevat " eeskuju?

Kasutatud allikas: http://www.thecollegefix.com/post/19952/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP