RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. november 2014

MATTI ILVES: ISLAMIKALIFAAT VÕTTIS KASUTUSELE KULDRAHA

Täna (14.11) teatas "Vikeraadio", et Islamikalifaat võttis kasutusele praegu kontrollitaval territooriumil kuld- ja hõbedinaarid. See aga tähendab, et mindi üle kullaga ja väärismetallidega tagatud rahale!

Hiljuti kirjutasin nende viisaastaku eesmärkidest ja islamivõitlejate julmusest, selle artikliga saate tutvuda SIIN. Nüüd aga paistab, et kalifaat "kirjutas alla" oma surmaotsusele. Maailma valiseb tegelikult vaid suur raha ("demokraatia" sildi all), käputäis miljardäre, kes ei saa leppida kuidagi sellega, et mõni tuumarelva mitteomav ja suhteliselt veel nõrguke moodustamisjärgus olev riik võtab kasutusele kullaga tagatud raha. See riik tuleb lihtsat hävitada, nii nagu tehti Muammar Gaddafi ja Liibüaga, sellest SIIN.

Nüüd on suures ärevuses loomulikult USA dollari ja reservvaluutua trükipresside eraomanikest valdajad ja teise suurima, mitte millegiga tagatud paberraha euro omanikud Euroopa Liidust ning Euroopa Keskpangast.
Kullaga tagatud raha võivad tänapäeval kasutusele võtta vaid Hiina ja Venemaa (arvesse ei lähe mõni väikeriik), sellistest plaanidest on juba ka kuulda olnud.
Hiina ja Venemaa on piisavalt tugevad tuumarelvastatud suurriigid ja neile ei julge lääneriigid nii lihtsalt kallale minna, sest see võrduks maailmsõja alustamisega, milles tõenäoliselt ei oleks enam võitjaid.

Lisan veel seda, et Eesti kroon oli algusajal hästi tagatud tugev valuuta, tagatud kulla ja Eesti Pangale eraldatud metsaga, seda kuni vabamüürlase Siim Kallas-Golbergi hävitustööni. Ta müüs meie vabadussõdalaste verega väljavõideldud ja Venemaalt saadud kulla (USA, Inlismaa ja Rootsi poolt tagastatud) vaid hetkekasu nimel. Vahetas selle väärtust kaotava tänapäevase pabarraha ja kriisiajal tublisti langenud (kiis kestab, väärtus pole taastunud ja oodata on uut kriisi) väärtpaberite vastu.
Lisaks õnnestus Kallasel sokutada vee viiekümnekroonisele rahatähele vabamüürlaste sümbol, nende "kõikenägev silm".

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP