RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 7. november 2014

Millega tegeleb Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu?

Finantsteenuste kasutamine eraisikute ning äriühingute seas on muutumas üha populaarsemaks ning samas ka vältimatuks. Seega on oluline leida võimalikult soodne ning heade tingimustega finantsteenuseid pakkuv asutus. Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu puhul on tegemist ühistulise finantseerimisasutusega, mille tegevus on suunatud korteriühistutele.

Meie sihid
Ühistu eesmärgiks on Eesti korteriomanike ning korteriühistute üleminek isemajandamisele ning finantsilisele sõltumatusele. Eesmärk võib esmapilgul tunduda liiga suuremõõtmeline, kuid korteriühistute ja nende elanike koostööl võib see olulisel määral täituda. Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu kasutab korteriühistute endi hoiused finantseeringuvajadusega korteriühistute finantseerimiseks – seega abistavad korteriühistud üksteist ise ning ei pea kelleltki väliselt abi küsima, talle kummardama ning pealegi veel kümnist maksma. Lisaks laenudele pakub ühistu faktooringut, juriidilist nõustamist, raamatupidamisteenust ning samuti on ühistu kaudu võimalik tellida energiaauditit ja kindlustust. Pakutavate teenuste hindu hoitakse võimalikult madalal, säilitamaks hoiu-laenuühistu ärivormist tulenevat eelist ja eesmärki.

Ühistu tulevik
Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistusse kuuluvad korteriühistud üle Eesti. Korteriühistute teavitamiseks ühistu tegevusest on ühistu osalenud korteriühistute koosviibimistel ning lisaks suheldakse korteriühistutega ka personaalselt. Koostööd on alustatud ka Tartu Korteriühistute Liiduga, kes on paljude korteriühistute esindajaks Tartus. Edaspidigi on plaanis jätkata osalemist korteriühistutele mõeldud üritustel ning kaasata oma tegemistesse aktiivseid korteriühistud. Oleme valmis rääkima tulema korteriühistutele pakutavatest teenustest ning hoiu-laenuühistute eripäradest. Seega oleme avatud kõikidele Eesti korteriühistutele, kes soovivad aidata teisi korteriühistuid või soovivad ise kasutada meie pakutavaid teenuseid. Astuge esimene samm ja me astume Teile vastu!

Martin Loimet
Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees

Allikas: http://www.yhistupank.ee/files/%C3%9Chistuleht_detsember_2011.pdf


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP