RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. november 2014

Paar tänapäeva riiklikku lasteröövi

LAPSERÖÖV NORRAS
Norras võetakse laps vanematelt ja antakse homoseksuaalidele!
LAPSERÖÖV EESTIS: Heiki poeg viiakse kodust Kaspar Rammo: "Sellel perekonnal on kaks suurt "süüd": 1. pereema on kodune ja pereisa toidab oma peret juhutöödega. 2. isiklikud konfliktid Talinna "lastekaitsjatega". Kolm aastat tagasi rööviti otse sünnitusmajast kolme päeva vanune tütar, kes poolteist aastat hiljem lastekodus suri ning nüüd viidi ära 10 aastane poeg. Poiss põgenes lastekodust oma koju tagasi, kuid viidi ikka ära... Karta on, et uue "lastekaitseseaduse" kehtima hakkamisel saavad meil sellised lood igapäevaseks."
Lugege lisaks siit: http://www.nelli.ee/news.php?nsID=e0126439e08ddfbdf4faa952dc910590&lang=est

Allikas: Facebook
_______________
Kui võetakse vastu uus "lastekaitse" seadus, siis hakkab ka Eestis riiklik lesteröövide arv tunduvalt kasvama, sest lastel ei ole enam õigust emale ja isale, st. traditsioonilisele perekonnale.
Lugege veel siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2014/06/matti-ilves-kuhu-liigud-armas-eesti.html
ja siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2014/11/uus-lastekaitseseadus-voib-vaesed-pered.html
Samuti jõudis minuni teave Toompealt sotsiaalkomisjoni istungilt seoses lastekaitseseadusega, kus "Signe Riisalo omasuuliselt väitis, et perekonda kui sellist seoses kooseluseadusega ei eksisteeri (01.01.2016.) enam. Näoilme seejuures oli ebainimlik-võidukas. Ta teadis, et mingit salvestust sellest istungist ei tehta."
M.I.

5 kommentaari:

Anonüümne 4. november 2014, kell 15:20  

Olen mõelnud, et milleks see kõik?
Hirmutamiseks? Alandamiseks? Näitamaks, et tavaline,lihtne kodanik pole mitte keegi?
Selleks, et inimesed oleksid hõivatud pideva hirmutundega?
Sellised ebainimlikud lood ju peavad olema kellelegi kasulikud?

Korruptsioonihais Sotsiaalministeeriumis 21.December 2011 4. november 2014, kell 16:24  

www.kesknadal.ee/g2/uudised?id=18139&sess_admin=44f7b3c0a3bof0a7ef87e5248e493fbc

Anonüümne 4. november 2014, kell 20:49  

oluline roll seesugustes toimingutes lasub ärapestud mentidel. vahest annab nad mõistuse juurde tagasi tuua ning seeläbi panna neid käskude peale sülitama. a siin tuleb lisaks ajupesule mängu raha..

ölleasjatundja 7. november 2014, kell 00:15  

jah - kui politseinikud oskaksid eelköige olla inimesed ja alles siis ametnikud, siis oleks vöimalik sotsiaalameti mölkuste ettekirjutusi eirata - aga meil ja Ka mujal Euroopas, nagu Norras nt, on ju orjade riik.

Janek Hiiet 8. november 2014, kell 21:36  

Koigepealt homo abielude seadustamine ja seda rahva vastumeelest hoolimata , see loob voimaluse seaduslikult uue lastekaitse seaduse varjus normaalsetelt hetero perekondadelt lapsed ara votta ja jagada homo paaridele. Ja see koik on ettevalmistus minu meelest laste kohustuslikuks kiibistamiseks , no minule on selline mulje jaanud igaljuhul. Ja arge pannge tahele tapitahtede puudumist , see aparaat millega selle kommentaari kirjutasin lihtsalt ei voimalda neid trukkida.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP