RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. november 2014

PILOOT: Benjamin Fulford: Märgid vandenõu lüüasaamisest on ilmselged, aga – ootame viimset katset sõjaks

Kõige tõenäolisem tulemus on USA korporatiivse valitsuse kukutamine ja Ameerika Ühendriikide Vabariigi taastamine

Märgid vandenõu lüüasaamisest lokkavad juba sel määral, et ei saa enam märkamata jääda ka kõige sügavalt ajupestud inimestele läänes. Kõige ilmsem märk on tänane APECi kohtumine Hiinas. Kus kolm maailma suurimat naftatootjat – Kanada, Venemaa ja Katar allkirjastasid uue lepingu õli eest arveldamiseks jüäänides. See lõpetab matemaatilise kindlusega petrodollari eksistentsi. Venemaa teatas ka, et on alustanud rubla lahti-sidumist petrodollarist.
M15 alikate andmetel on Inglismaal vahepeal mitu tipp-poliitikut töötanud selle nimel, et luua riigi enda raha ja asendada sellega 300-aastane Rothschildi sundvaluutasüsteem. 20. novembril – esimest korda 170 aasta jooksul on Briti parlament arutamas seda küsimust. See on link kõikidele Briti parlamendiliikmetele jagatud materjalist:
https://www.positivemoney.org/wp-content/uploads/2014/11/Backbench-Briefing-Note.pdf
Jaapani valitsus on samuti tõsiselt kaalumas täpselt sedasama. See tähendab, et kogu Jaapani riigivõlg kirjutatakse ühe hoobiga korstnasse.
On ka märke, et USA korporatiivne valitsus on sisenenud täielikku kriisirežiimi. Näiteks kui allakirjutanu püüdis oma arvutis ligi pääseda Venemaa ametlikule “Ria Novosti” uudisteallikale, suunati ta ilmselgelt desinformeerivale veebilehele “Sputnik News.” See juhtus pärast Venemaa valitsuse uudisteallika poolt avaldatud teateid, et ameerika palgasõdurid olid tegutsemas Malaisia lennuki lennu nr 17 õnnetuspaigas. Seda saab vaadelda vaid kui Ameerika fašistliku režiimi katset vältida eurooplaste teadasaamist, et need olid nn USA liitlased, kes reisilennuki alla tulistasid.
[Toimetaja märkus: Ben on paranoiline. "Ria Novosti" on käivitanud uue võrgu nimega "Sputnik": "Uudisteagentuur algatati Rossija Segodnya juures tuntud RIA Novosti brändi all" ja "uus meediakanal tahab suunata globaalse publiku oma mitte-mainstream suunale maailmasündmustest." Loe: Sputnik alustas uudisteorbiiti: Venemaa uus rahvusvaheline meedia, et pakkuda alternatiivset vaatenurka]
Teine märk sellest, et midagi suurt on toimumas USA režiimiga, on Pentagoni hoiatus oma sõduritele, et nad ei suhtleks Venemaa või Hiina naistega. See on omamoodi abinõu sõja ajal, et vältida sõjasaladuste lekkimist. Lõpuks – CNN on sulgenud oma tegevuse Venemaal – mis on jällegi asi, mis juhtub sõja ajal.
Venelased omalt poolt on alustanud olulist kampaaniat, et haarata etnilised vene alad Ukrainas, samuti Aasovi mere gaasimaardlad.
USA korporatiivme valitsus ei ole hetkel võimeline võitma sõda Venemaa ja Hiina vastu, sest ei tema NATO liitlased ega Jaapan kavatse minna kaasa sellise enesetapjaliku ja maailma hävitavate plaaniga.
Kõige tõenäolisem tulemus on USA korporatiivse valitsuse kukutamine ja Ameerika Ühendriikide Vabariigi taastamine.
Teine põhjus vandenõuvalitsuse paanikaks on kriminaalasi, mis algatati 10. novembril Londonis, Inglismaal – kus esitatakse tõendid, et tsunami311 ja tuumakatastroof Jaapanis olid terrorirünnak. Kohtuprotsess toimub, et teha kindlaks, kas UK advokaat Michael Shrimpton andis valehoiatusi tuumaterrori ohu kohta 2012 Londoni olümpiamängudel. Siin on link Daily Mail artikli kohta kohtust:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2828974/Barrister-bomb-hoax-calls-Defence-Secretary-claiming-London-2012-Queen-targets-court-hears.htmlhttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2828974/Barrister-bomb-hoax-calls-Defence-Secretary-claiming-London-2012-Queen-targets-court-hears.html
Kostja on kaasanud mitmeid tunnistajaid, et tugevdada oma väidet, et tuumaenergia terrorioht oli reaalne ja et Jaapan oli juba kogenud tuumarelva terrorirünnakut. Allakirjutanu on kutsutud üheks tunnistajaks kohtuistungil.
See uurimine on oluline, sest toob esile palju teavet, mis on ilmunud Internetis kriminaalkohtu kohtuekspertiisi kontrolli all. Kui tõendid on piisavad, toob see lõpuks kaasa kriminaalsüüdistuse 311 toimepanijate vastu. Jaapani ja Põhja-Korea rünnakusse kaasatutele on pakutud amnestiat vastutasuks informatsioonile 311 kohta.
Kohtuprotsess peaks olema õiglane, sest on ohtralt märke, et Suurbritannia on vabastamas end vandenõuvalitsuse mõju alt. Käimasolev kõrgetasemelise pedofiilidevõrgu uurimine on kõige selgem tõend selle kohta. Briti ajalehed on nüüd teatanud näiteks, et sir Peter Hayman, endine Briti välisluure M6 asejuht, oli pedofiilne vägistaja. Kohtu-uurijad on pedofiiliavõrgust huvitatud eelkõige juhtudel, kui pedofiiliat kasutati poliitikutelt väljapressimiseks ja valitsuse poliitika mõjutamiseks.
Teine viide on, et Briti ja Euroopa peamine finantsstabiilsuse nõukogu kui rahvusvahelise finantssüsteemi regulaator on andnud välja määruse, et maksumaksjad enam mitte kunagi ei peaks päästma “liiga suureks” paisúnud finantsinstitutsioone, nagu juhtus pärast Lehmani šokki 2008. See on selgelt suunatud suurte USA pangainstitutsioonide vastu, kellele allub Föderaalreservi juhatus ja kes rüüstas USA maksumaksjaid 2008. aastal.
Jaapanis on samuti märke valmisolekust otsustavaks murranguks suhetes vandenõuvalitsusega. 10. novembril näiteks veetis allakirjutanu suure osa päevast Rupert Murdochi telestuudios koos rühma panelistidega, kellel lubati avalikult arutleda varem tabuks peetud teemadel. Allakirjutanu rääkis, kuidas ebola oli USA vandenõuvalitsuse bioloogiline relv; et Malaisia lennuk 370 ja lend 17, mis tulistati alla Ukrainas, oli ükssama plaan ja et ISIS oli Mossadi ja USA luure looming. Teised panelistid väitsid sama. Üks neist, blogija Richard Koshimizu, rääkis homoseksuaalsest väljapressimine võrgustikust, mis hõlmab kõrgeid Jaapani poliitikuid.
Jääb üle oodata, kui palju sellest ilmub eetrisse pärast toimetamist kuid asjaolu, et Murdoch salvestab selliseid saateid, on märk, et vähemalt ühe korporatiivse meedia oligarh on huvitatud tõest.
Jaapanis oodatakse teisi üldvalimisi detsembris, mis võib viia valitsuse fundamentaalse muutuseni – nagu teatas mitu valitsusallikat. Toimub suur võitlus kulisside taga vanade valvurite Abe seljataga ja Jaapani revolutsiooniline fraktsiooni vahel – mis eelolevatel päevadel otsustab selle küsimuse.
Abe on nõrgestatud Jaapanis pärast seda, kui ta oli sunnitud lubama peatada Hiina provotseerimine ja neelama alla alanduse, et saavutada sümboolne kohtumine Hiina raudmehe Xi Jinpingiga.
Pentagoni sõjajõud Aasias teavad, et Jaapan ja Hiina maksavad nende arveid neil päevil. Sellepärast on nad huvitatud tegutsemisest rahuvalvajana selles piirkonnas.
http://www.theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-signs-cabal-defeat-now-obvious-expect-one-last-big-push-war/

Allikas: http://kaadripoliitika.wordpress.com/2014/11/12/benjamin-fulford-margid-vandenou-luuasaamisest-on-ilmselged-aga-ootame-viimast-touget-sojaks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP