RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 20. november 2014

Pöördumine Eesti kodanike poole

Kas uus EESTI REETMINE!

Sest kui loobutakse Tartu Rahust ja selle piirileppest, siis rikutakse kõige jämedamalt Eesti Põhiseadust. Rääkimata sellest, et loobutakse ka suurest osast Eesti territooriumist ja demokraatiast - 80% Eesti rahvast on selle reeturliku piirileppe vastu. Aga Eestis ei hooli RE ja SD juba ammu enam rahva enamuse arvamusest ja on tallanud selle jalgade alla! Me mäletame kõik, mis juhtus 1934. aastal, kui Eestis algas vaikiv ajastu ja millega see lõppes! EKK2 on ainus, kes on selle vastu järjekindlalt võidelnud, viies läbi ka 100-nda ürituse demokraatia ja Tartu Rahu kaitseks!
Tartu Rahuga loodi Eesti riik ja Vabadussõjas valati meie esivanemate verd! Nende veri koputab meie südamele! Kui me loobume oma kuulsusrikkast minevikust, siis me loobume ka oma tulevikust! Sest kes me siis oleme? Me oleksime zombid, kellel ei ole enam sidemeid oma mineviku ja isegi mitte kultuuriga, sest ka see on ju rajatud Eesti ajaloole!
Kõik EI PIIRILEPPELE grupi liikmed jt teised eesti patrioodid saavad ühineda Eesti Kodanike Komiteed2 (EKK2) algatusrühmaga - Miina Hint, Heiki Kortspärn, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel, Osvald Sasko, Jaan Hatto, Ingvar Tšizikov (Vabade Kodanike Ühendus), Assar Sild, Ilme Loik, Enno Põldoja, Rein Vanja. Et siis lähemal ajal ühiselt kokku tulla ja otsustada, mida teha edasi!

53433012
hintmiina@gmail.com

Allikas: Rein Vanja, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP