RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. jaanuar 2015

Prantsuse vägivallalaine on massimmigratsiooni loogiline tulemus

Pressiteade
Tallinn, 08.01.2015

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond jälgib tõsise murega süvenevat ja radikaliseeruvat vastasseisu, mis Lääne-Euroopas on arenemas põlisrahvaste ning viimastel kümnenditel Euroopasse saabunud suurte immigrantrühmade vahel. Prantsusmaa satiirilehes toimunud massimõrv on selle radikaliseerumise üheks kahetsusväärseks verstapostiks.
Paraku pole tegemist ühekordse ja isoleeritud nähtusega. Mõrtsukatöö Pariisis asetub samasse konteksti Saksamaal toimunud immigrantidele mõeldud eluasemete hävitamisega, mošeede süütamistega Rootsis ning Suurbritannia valitsuse resoluutsete seisukohtadega sisserände küsimuses. Rahvuslike ja immigratsioonivastaste erakondade populaarsuse kasv Lääne-Euroopas on samuti loomulik reaktsioon vägivaldsetele ning kiirelt kasvanud immigrantide hulgale.
Konservatiivne Rahvaerakond on seisukohal, et Lääne-Euroopas paisuv vastasseis põlisrahvaste ja immigrantide vahel peab olema õppetunniks Eestile mitte korrata Euroopa vigu. Me ei nõustu Euroopa peavoolupoliitikute ja -meedia järeldustega, milles süüdistades pingete kasvamises vaid üksikuid radikaale.
„Meie erakonna seisukoht on, et kujunenud olukorra eest kannavad vastutust eelkõige Euroopa liberaalsed ning vasakpoolsed poliitikud, kes on pikka aega rahva arvamust eirates soosinud immigratsiooni kolmandast maailmast ja süüdistanud raevukalt rassismis neid, kes immigratsiooni negatiivsetele aspektidele tähelepanu juhtisid,“ ütleb Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme. „Multikultitajad pöörasid aastaid pilgu kõrvale, kui kontrolli alt väljunud immigrandid kohalikele rahvastele oma tahet peale suruma hakkasid. Teame ju, et doktrinäärselt immigratsioonile lähenevad vasakliberaalsed valitsused pole suutnud lõpetada tütarde abiellu sundimist, ümberlõikamist ja aumõrvasid islamikogukondades, pole suutnud kaitsta ka kristlasi, kes elavad moslemikogukondade naabruses ning tagada neile kohati isegi jõulude pidamise ja sealihaga kaubitsemise õigust.
Pole siis midagi imestada, et immigrandid on tundnud ennast üha karistamatutena, samas kui põlisrahvaste seas on kasvanud allasurutud vimm sissesõitnute privilegeerimise vastu. Nimetada põlisrahvaste sõna otseses mõttes enesekaitseks tehtavaid meeleavaldusi äärmusluseks on küüniline ja silmakirjalik ning esindab kõige ehedamal kujul seda vasakäärmuslikku multikulturalismi doktriini, mille elluviimise all tänane Euroopa tegelikult ägab.”

Allikas: http://www.ekre.ee/prantsuse-vagivallalaine-on-massimmigratsiooni-loogiline-tulemus/

3 kommentaari:

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 19:59  

see on ju täiesti aus jutt.
Ei usu,et see pevkuritele moka järgi on,aga ....
Vast need immigratsiooni heaks kiitnud tegelased on saanud õigest paigast raha.Rumalus see ju ei ole.

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 22:35  

Ekre on minu valik valimistel, Multikultile tuleb piir panna ja lõpetada, sest see lõpeb "breiviku" taoliste tegevusega, mida EI OLE kellelgi vaja.

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 22:53  

Kommentaar läks kaduma, toksin selle siia uuesti. Nimelt, kas keegi teab, kes eesti võimulolnud poliitikutest allkirjastas lepingud migtantide suures mahus riiki toomiseks??EHK HUVITAB AVALIKKUST, KES REEDAB EESTI RAHVAST JA KES VÕITLEB TA EEST.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP