RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. veebruar 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Hakkab kujunema tavaks, et Aktuaalne Kaamera...

Hakkab kujunema tavaks, et Aktuaalne Kaamera pöörab meie sihtasutusele tähelepanu siis, kui avaneb lootus meid millegi eest karistada. Alles hiljuti tehti eraldi lugu sellest, et keegi oli ühte Tootsi bussipeatusesse riputanud üles ühe meie posteri – kohale kutsuti koguni politsei. Eile õhtuses saates lasti aga eetrisse alltoodud lugu, kus avaldatakse arvamust, et tuletades inimestele meelde, kes olid kooseluseaduse läbisurujad, oleme me teinud erakondadele ja kandidaatidele keelatud annetusi.

Siit paistab taas kord, millisesse poliitilisse olukorda me oleme jõudnud. Esmalt surub parlament meedia kaasakiitmise toel ja jõhkrate manipulatsioonide abil vastu rahva enamuse tahtmist läbi seadusi, mis on raskelt vastuolus meie kultuuri alusväärtustega, ja kui siis kodanikud püüavad seda enne valimisi inimestele meelde tuletada, hakatakse otsima võimalusi selle eest karistada. Need samad parteid, mis aga vastu rahva enamuse tahtmist seadusi läbi surusid, teevad samal ajal rahva raha eest rahvale miljonitesse eurodesse ulatuvate eelarvetega massiivset propagandat, et neid tagasi valitaks.

Kui see ei ole selge märk ideoloogilisest diktatuurist, siis mis see on? Kas elamegi nüüd riigis, kus kodanike poolt info levitamist selle kohta, milliseid kandidaate võib usaldada, milliseid mitte, käsitletakse seaduserikkumisena?
Link: http://valimised.err.ee/v/riigikogu_valimised_2015/valimisuudised/536fbfaf-ba2a-43f1-b255-84026fba016b

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP