RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. veebruar 2015

Rahvuslik kapital – oht võimule



Lihtsatest, kuid tõhusatest võtetest, mille abil vastutustundetu riigi võimud hävitavad rahvamajandust. Hävitasid ka Eestis.

Rahvalike aadetega kapital on vastutustundetu riigi võimudele ohtlik. Seega tuleb hävitada rahvamajandus, sest see segab anonüümse võimu realiseerimist ja sunnib võime tegelema rahva huvidega ja sotsialiseerumisega.

Nagu me kogenud oleme, on sellise rahvamajanduse hävitamine lihtne. Tuleb lõhkuda ettevõtetevaheline infrastruktuur või öelda, et riik sellega ei tegele, või vähemalt mingi ajavahemiku jooksul ei tegele. Üksikettevõte ei ole rahvusvahelises majanduses tõsiseltvõetav partner ja kogu süsteem langeb ise kokku.

Seejärel saab ettevõtted sentide eest väliskapitalile maha müüa ja uued omanikud on selle eest tänulikud ja maksavad heldel käel kinni kõik teie erakondade valimiskulud, et rahvast läbi telemeedia vastavat poliitikat usaldama õpetada. Ainus, mida riigi sellisele süsteemile veel pakkuda, on odav tööjõud ja võimu ülesandeks on selle kandmine linnadesse, et neid saaks rahavõim paremini ekspluateerida.

Teiseks rahvamajanduse hävitamise võimaluseks on anda kogu ettevõtete infrastruktuur ettevõtete enda kätte – ühele tuleb erastada traktor, teisele maa, kolmandale viljakuivati ja seejärel öelda neile, et omavahelise tõe peate konkurentsikeskkonnas ise leidma. Kuid mitte varustada neid vastava oskusteabega koostoimemajanduse kohta.

Selle tagajärjel lakkab süsteemisisene infovahetus. Kogu süsteem pannakse liikuma kapitali kontsentratsioonil baseeruva suurettevõtluse suunal. Kapitali kontsentratsiooni kaudu liitunud suurettevõtted muutuvad rahvusvahelise kapitali märklauaks ja rahvamajandus lõpetab oma tegevuse turgude monopoliseerumise ja vastavalt loodud bürokraatia tõttu.

EINAR EILAND

Autor on sotsiaalmajanduse magister.

Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 17. numbris (aprill-mai 2013) ilmunud kirjutis.
__________________
 Kuidas lehte hankida?

„Rahvusliku Teataja” omandamisest huvitatuil – ka tellijail! – tasub ühendust võtta e-aadressil tellimine@rahvuslasteklubi.org või lehe piirkondlike levijuhtidega.

Levijuhid:

Põhja-Eestis:

Johanna Ranne
E-post: johanna.ranne.armane@gmail.com
Mobiil: 59037103

Lõuna-Eestis:

Osvald Sasko
Mobiil: 55542270

Lääne- ja Kesk-Eestis

Jaan Hatto
E-post: stuvsta@hot.ee
Mobiil: 51903374

Levijuhtidelt saab ka varasemaid lehenumbreid. Üksiknumbri hind on üks euro.

„Rahvuslik Teataja” ilmub alates 2011. aasta juuli lõpust.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja” peatoimetaja

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP