RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. mai 2015

Der Spiegel: Euroopa Komisjoni kvoot Eestile on 10 000 põgenikku

Maineka saksa ajakirja DER SPIEGEL andmetel on Euroopa Komisjon põgenike kvootide küsimuses jõudnud arvutuskäiguni, mis tähendaks Eestile ca 10 000 põgeniku vastuvõtmist. Eesti avalikkust on seni teavitatud kordades väiksemast numbrist. Varem tutvustatud kvoodisüsteemi alusel plaanis Euroopa Komisjon Eestisse 326 põgenikku. Komisjoni sõnul tekib ümberasustatud põgenikel kohustus viibida sihtriigis vähemalt 5 aastat. Teise liikmesriiki edasirändamise korral ähvardab põgenikku koduriiki tagasisaatmine. Euroopa Komisjoni hinnangul läheb kvootide alusel liikmesriikide vahel ümberpaigutamisele 20 000 põgenikku, väites, et sellise arvu ümberasustamine Euroopa Liidus on pigem sümboolne žest. Eelmisel nädalal räägiti veel täiendava 40 000 põgeniku jagamisest. Tundub, et Euroopa Komisjon plaanid sellega ei piirdu. Numbrite jada loomine tabelites on viinud Euroopa Komisjoni liikmed tasemeni, kus nad ei hooma enam tegelikkust ja hõljuvad ringi roosas udus. Sellele lisandub pidev vassimine. Euroopa Komisjon peab riikidele määratavad koodid avalikustama homme 27.mail. Juba praegseks on teada, et kvootide määramise metoodikas on olnud palju vigu ja veelgi rohkem hämamist.
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/euroopa-komisjon-eesti-moot-on-10-tuhat-pogenikku/
________________
Eesti peab nii palju asüülitaotlajaid vastu võtma tõenäoliselt sellepärast, et meie tipppoliitikud soovivad luua meist head muljet. Aga nad ei arvesta üldse rahvaga.
On oodata EKRE suurt populaarsuse kasvu ja ma enam ei imesta, kui läheb täide Mart Helme lubadus võtta järgmistel valimistel Riigikogus 51 kohta!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP