RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. mai 2015

Martin Helme | Immigratsioon ohustab eestlaste rahvuslikku püsimajäämist


Arno Saar
Euroopa Liit ei lase ühelgi heal kriisil raisku minna. Kui majanduskriisi kasutati selleks, et haarata Brüsseli võimu alla pangandus ja eelarved, siis immigratsioonikriisi tahetakse kasutada selleks, et võtta liikmesriikidelt ära viimaseid suveräänsuse kantse ehk otsustusõigust selle üle, keda riiki lubada.
EL aluslepingud ei anna võimalust Euroopa komisjonil käskida või sundida kvoodi alusel kedagi vastu võtma. Komisjon ei saa panna meile sel teemal mitte mingeid kohustusi, kaasa arvatud mitte kohustust toetada rahaliselt operatsioone Vahemerel või majutada siin illegaale. Küll aga saab komisjon ja mitmed suured liikmesriigid, eelkõige Saksamaa, aga ka Itaalia ja näiteks Rootsi, avaldada poliitilist survet Eesti valitsusele illegaalide vabatahtlikuks vastuvõtmiseks. Kui jälgida meie valitsuse retoorikat, siis on selge, et ilma avalikkuse surveta oleks meie valitsus ammu volunteerunud. See surve peab tingimata jätkuma, eriti arvestades asjaolu, et me ei ole Euroopas oma vastuseisuga Komisjoni plaanile üksi – suurem osa liikmesriike ei poolda seda.
Tähtis on mõista, et tegemist ei ole mitte põgenikega, vaid illegaalsete immigrantidega. Lähis-Idas ja Aafrikas on aastakümneid olnud konfliktid ja põgenikud, aga alles pärast seda, kui Prantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia ja teised Euroopa suured viisid oma välispoliitiliste avantüüride käigus läbi Liibüa ja Süüria režiimide kukutamise ning need riigid kaosesse paiskasid, vallandus sealt inimtulv. Jah, loomulikult põgenevad nad raske elu eest, aga eelkõige on nad majanduspõgenikud, kes üritavad Euroopasse saada illegaalselt.
Küüniline Euroopa mahitab oma piiri- ja sotsiaalpoliitikaga ajaloo suurimat inimkaubanduse süsteemi. Illegaalide vool lakkaks kohe, kui võetaks kasutusele alati toiminud poliitika ning kõik illegaalid kohe koju tagasi saadetaks. Selle asemel asub Euroopa neile astronoomilisi summasid sotsiaaltoetusi maksma. Tähelepanu! Ka eesti seadused näevad ette põgeniku staatuse saanud inimestele enam kui 1000 eurot kuus peo peale maksmise. Jutud sellest, et meile siia ei taha keegi tulla, kuna Eesti on vaene ja külm riik, ei pea paika. Vaesed on Eestis need inimesed, kes on seadusekuulekad ja tööl käivad või pensioni saavad. Kui sa rikud seadusi ja tuled siia Lähis-Idast või Põhja-Aafrikast siis maksavad need samad lollid 400 euro eest tööl käivad inimesed sulle iga kuu enda sissetulekust kaks korda kõrgemat raha mitte millegi tegemise eest kaks aastat jutti. Eesti riik tõmbab järgmisel aastal kokku politsei patrulle, päästevõimekust ja piiri valvamist, kuna ei ole kütuseraha, aga luhvtitab miljoneid, kui Brüssel käsib rahastada piiri valvamist Vahemerel või pidada üleval kirjaoskamatuid moslemeid.

Pole tähtsust, et praeguse plaani järgi tuleb "ainult" 350 immigranti. See on tavapärane Brüsseli libe skeem, millega alguses murtakse liikmesriikide vastuseis, pakkudes tühise ebamugavuse eest suurt rahalist hüvitust, kui uus võimustruktuur on juba läbi surutud, antakse asjale järgmine käik. Kui me lepime praegu kvoodiga, siis ei takista mitte miski poole aasta pärast meile juba 3500 või 13 500 illegaali saatmist keskse jaotussüsteemi alusel. Kusjuures kulud ja sotsiaalsed pinged jäävad lõpuks ikkagi meile.
Lõppkokkuvõttes taandub kõik rahvuslikule püsimajäämisele. Eesti on koos Lätiga Euroopas kõige kõrgema välispäritolu rahvastiku protsendiga riike. Meil on neid 30 ringis, Lätis ligi 40. Kuni Itaalias, Saksamaal või Rootsis pole 30 protsenti rahvastikust immigrantpäritolu, pole neil meile mingit põhjust südametunnistusele koputada. Lisaks oleme me Euroopa üks väiksemaid rahvusriike. Sadade või tuhandete võõra kultuuritaustaga illegaalide toomine Eestisse ohustab pikas perspektiivis meie jäämisega vähemusse oma põlisel kodumaal ja ähvardab meid lõppkokkuvõttes rahvusliku hääbumisega. Ükski Eesti valitsus ega partei ei tohiks selle ohu valguses teha immigratsiooniküsimuses kõige väiksematki järeleandmist. Ka mitte "vabatahtlikult".


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP