RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. mai 2015

MATTI ILVES: USA EI OLE ENAM DEMOKRAATIA!

Hiljutine Princetoni Ülikooli uuring andis üllatava ja ehmatava tulemuse, Ameerika Ühendriigid ei ole enam demokraatlik maa!
Sest sealsed poliitilised otsused ei teeni enam kodanikke, vaid väikest majanduslikku eliiti. Järeldused on olulised ka välispoliitikas, kui on konfliktid siis tuleb neid ilmtingimata laiendada, mitte aga teha jõupingutusi nende lõpetamiseks - see on samuti majanduliku eliidi huvides.

Samas aga igaüks, või riik, kes kritiseerib USA poliitikat tembaldatakse reeturiteks. Sest Ameeriks olevat kõige vanimaid ja tegelikult ka toimiv demokraatia maailmas.
Kaine arutelu ja USA-le uue pilguga vaatamise on unustanud Euroopa Liit kui Saksamaa. Miks muidu reklaamivad Euroopale väga kahjulikku vabakaubanduslepingut USA-ga ELi juhid ja Angela Merkel (lugege SIIT).

Princetoni Ülikooli uurimus paljatab nüüd tegelikult, kuidas ja kelle huvides tegutsevad USA poliitikud. Uuring näitab samuti, et "demokraatia" areng Ameerikas ei sobi eeskujuks Euroopale.
Seda ei ole kahjuks mõistnud ELi poliitikud, rääkimata juba meie juhtidest, kes iga USA köhatuse peale lausa värisevad.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/04/26/princeton-studie-als-warnung-an-europa-usa-sind-keine-demokratie-mehr/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP