RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. mai 2015

Toomas Roosileht: Eesti rahvusel on vääramatu õigus ellu jääda

Vene bolševike juht Lenin väitis, et rahvused on ajaloos mööduv nähtus. Need ”perverssused” olevat tekkinud kusagil keskaja lõpuperioodil XIV-XVI sajandil ja tulevane ülemaailmne kommunistlik maailmakorraldus pühib rahvused maailmaareenilt, suure luuaga platsi puhastades. Pea paarkümmend aastat nõukogude liitu juhtinud kompartei peasekretär Leonid Brežnev kuulutas partei XXV kongressil, et nõukogude liidus on suurepärase majandusliku arengu ja kompartei juhitud internatsionaalse rahvuspoliitika tulemusena tekkinud täiesti uus ajalooline kooslus – nõukogude rahvas.
Leonid Iljitši surmast möödus vaevalt kümmekond aastat ja juba piirasid tankid ja tulistasid kalašnikovid Vilniuse teletorni juures nõukogude rahvakooslusest irdunud leedulasi, miilitsa eriüksuse OMON palgasõdurid ründasid Riias leekkuulidega valitsushooneid ja tapsid Läti-Eesti piiril Iklas mitu piirivalvurit. Tbilisis rammisid ”lahingusse” saadetud noorsõdurid sapöörilabidatega meeleavaldusele kogunenud grusiinide päid. Ja mis seal salata, Kesk-Aasia niinimetatud liiduvabariikides otsustasid sealsed kehvasti integreerunud rahvused veristada nugadega vastukaaluks kohalikke internatsionaliste.
Peavool rammib täiega
Täna on konservatiivid võimueliidi laustule all. Niinimetatud peavoolumeedia rammib igast meediatorust kuidas jaksab. Ma ei hakka siinkohal üles lugema kõiki rünnakuepisoode ja konkreetseid nimesid, sest neid teab enamik Maarjamaa rahvast. Pole muidugi kerge olla sellise kogupaugu objektiks. Aga ründajate meelehärmiks pole keegi EKREst ka  kaevikutesse pugenud. Otse vastupidi, erakond suutis noorteorganisatsiooni eestvõttel korraldada taasiseseisvunud Eesti ühe suurema rahvaarvuga miitingu Toompeal. Järelikult, rahvuskonservatiivid suudavad! Ma võin seda väidet kinnitada isiklikust kogemusest lähtudes, sest olen ajakirjanikuna olnud kohal pea kõigil rahvakogunemistel alates intrite rünnakust ja eestlaste saabumisest Lossiplatsile juba üle paarkümne aasta tagasi. Minu arvates on vähemalt hetkel meie suurim jõud ja tarkus selles, et me pole kaasa läinud provokatiivse saginaga, millest hoidumist soovitas juba ammu keegi härra Karlsson (mitte hr Nilsson) katuselt – rahu, ainult rahu.
Maailm on üks
Asjale ja oludele natukene filosoofilisemalt lähenedes tasub väita, et emake Maakera, aga oma sugulises koosluses võib ju öelda ka isake Maakera, on oma tervikus üks ja ainus. Tänaste teadmiste mõistes üsna unikaalne nähtus kosmiliste avaruste lõpmatuses. Oma väiksuses on muidugi igal maakera elanikul ülev tunnetada, et me oleme vähemalt etteantud piirides globaalsed. Eesti keele sõnaraamatu (ÕS) andmetel tähendab globaalsus ”kogu Maad hõlmav”. Millegipärast arvavad aga niinimetatud globalistid ja multikulti pastorid, et selline määratlus tähendab kogu kompoti, sealhulgas rahvuste, mikserdamist köögikombainis. Teadlased on ammu kindlaks teinud, et kõik ookeanid koosnevad veepiiskadest (rääkimata muidugi aatomitest ja teistest elementaarosakestest). Midagi pole parata, kogu maailma rahvastik koosneb nagu piisake meres rahvustest ja etnilistest gruppidest. See teadmine ületab muidugi libaglobalistide taluvuse piirid. Tõde on selles, et toimiv tervik võib sündida ainult erinevuste kooslusest, mitte ühest ülehangunud poliitilisest betoonvaiast. Ja iga selle terviku osa on iseseisev nähtus.
Rahvuslus pole patt
Rahvuslus pole ei patt ega marginaalne, inimkonna mõttemaailma äärealadele kuuluv üksikisikute või poliitiliste liikumiste kapriis. Rahvuslus on reaalsus, mis aitab kaasa sellesama Maa arengule. Rahvuste vägivaldne geograafiline ”ümbertõstmine” kuulub stalinliku stiili arsenali. Muuseas, ka eesti rahva küüditamist Siberisse toimetati kvootide, eesti keeles määrosade alusel. Eesti rahva väljaküüditamisel Moskva käsulaudade alusel ja teiste rahvaste sisseküüditamisel Eestisse Brüsseli kvootide tingimustel on mõlemal kahjuks karmilt ühine lõpptulemus – üks rahvas jääb oma põlisel kodumaal jätkusuutmatult vähemusse. Ja iga eestlane on sunnitud siin ja täna ausalt ja karmilt küsima: Kas sellist saatust me tahtsime Eesti Vabariigi järjepidevust taastades?

Allikas: http://uueduudised.ee/toomas-roosileht-eesti-rahvusel-on-vaaramatu-oigus-ellu-jaada/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP