RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. juuni 2015

MATTI ILVES: HULLUS ON JÄÄDA EUROOPA LIITU!

UKIP liider Nigel Farage ütleb, et hullus on jääda Euroopa Liitu ja referendumil tuleks anda "ei" hääl Euroopa Liidule. Ta on optimistlik Ingismaa potensiaali suhtes iseseisva riigina.
Ainult nii saaks Suurbritannia ellu jääda ja tõepoolest areneda, kui vabaneks Brüsseli ahelatest. Kõige levinum eksiarvamus inimestel on, et nii võiksime me jääda isolatsiooni. Mitte miski ei ole tegelikult tõest kaugemal kui see argument.

Tegelikult on riikides väljaspool ELi juurdepääs ühtsele ülemaailmsele turule ja õigus kaubelda vastavalt oma tingimustele, pidades läbirääkimisi tehingute üle, et need sobiksid majandusega.
Järgmine vale on see, et sa pead olema ELis et eksportida edukalt. Šveits on parim näide väljaspool ELi, nende eksport on inimese kohta 4 korda suurem kui Suurbritannial ja keegi ei ütle, et nad peavad olema Euroopa Liidus eksportimaks kaupu.

Järgmine asi milleks tuleks eraldududa on see, et EL ise isoleerib Suurbritanniat ja väheneb meie majandusliku potentsiaali.
Pidage veel meeles, et ELis on keelatud suuruselt maailma kuuendal majandusel Ühendkuningriikidel pidada läbirääkimisi meie kaubanduslepingute üle, vaid neid otsustavad ELi bürokraadid ja mitte Briti ametnikud, kes peaksid silmas meie riiklike huve!
Ärge kartke, et Suurbritannia jääks välja ligi 100. rahvusvahelisest organisatsioonist ilma Euroopa Liiduta. Me jääksime kindlasti ÜRO Julgeolekunõukogusse, G7-sse, NATO-sse jne. Samal ajal nõuame tagasi oma koha Maailma Kaubandusorganisatsioonis.
Kui me astume välja Euroopa Liidust, jääb Suurbritannia edukas majanduseks maailmaareenil.
 Farage, ELi referendum on meie Waterloo

 Ka Eestil oleks viimane aeg astuda Euroopa Liidust välja! Sest vaid nii saaksime taastada oma majanduse, mis on muudetud väliskapitalile odavaid allhankeid teostavaks (põllumajandus ei suuda rahvast toita, sellest ainult ei räägita), ka enamus suurtest ettevõtetest erasektoris (80%) kuulub välismaalastele. Siis ehk pöörduvad ka vaesuse eest põgenenud eestlased kodumaale tagasi ja poleks vaja sisse vedada veelgi odavamat tööjõudu.
Teine oht on immigrandid, ELi poolt saadetud nn. pagulased, sellega toetab liit otseselt inimkaubandust. Seda tehakse selleks, et hävitada rahvuslus ja rahvusriigid. Ütles ju endine Euroopa Nõukogu president Herman Van Rompuy: rahvuslus ja rahvusriigid on Euroopa Liidu kõige suuremad vanlased.

Kasutatud allikas: http://www.telegraph.co.uk/news/politics/nigel-farage/11679048/Nigel-Farage-It-is-bonkers-to-stay-in-the-European- Union.html

1 kommentaari:

mati 20. juuni 2015, kell 23:48  

kui sa elad suures ühismajas ei tea kunagi kes välisuksest trepikotta sisse astub jasealt on sinu korteri ukseni lühike maa ,olenevalt korrusest,kui sa elad oma majas ega siis pole nii lihtne siseneda sinu territooriumile veel vähem majja,seega ei el,ile ja pagulastega pilt tunduvalt selgem sest omas kodus otsustan mina kelle ma oma tuppa lasen



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP