RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. juuli 2015

EKRE uus portaal kuulub Reformierakonna piirkonnajuhile

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ja Reformierakond esinevad avalikult vihavaenlastena, kuid nende süvenev koostöö oma propagandameedia arendamisel lubab oletada, et kõik ei ole nii nagu esmapilgul näib. Sel nädalal avati nn. “vabade mõtete” portaal Uued Uudised, mille juhtkirjas vastandub EKRE propagandapealik Urmas Espenberg teravalt uusliberalismile ja uusmarksismile, “peavooluvõimule” ja “peavoolumeediale”. Portaal on täis EKRE reklaaame, kuid seal ei ole märgitud, kes seda toimetab või kellele see kuulub, välja on toodud ainult kaks koostööpartnerit: Arvamusleht ja Teabeleht.

Otsing registrist näitab, et domeen uueduudised.ee registreeriti alles 20. aprillil ning see kuulub Paide ettevõttele G-Grupp OÜ, kontaktisikuks märgitud Geir Põder, kes on mitte üksnes selle firma omanik, vaid ka Reformierakonna Paide piirkonnaorganisatsiooni esimees. Samale omanikule kuulub ka detsembris avatud Arvamusleht, mis on märgitud EKRE portaali partneriks. Arvamuslehes ilmuvate arvamuslugude autoriteks on peamiselt Reformierakonna, EKRE ja Vabaerakonna liikmed. Selle lehelt ei leia samuti mingit infot toimetaja ja omaniku kohta.

EKRE portaali teine koostööpartner Teabeleht avaldab omavoliliselt (toim: ???) mujalt, peamiselt peavoolumeediast kopeeritud artikleid. Selle omanikuks on tuntud marurahvuslane (toim: kas see pole sama, mis patrioot?) Jüri Toomepuu ning teiseks toimetajaks tema mõttekaaslane Andres Inn, kellega koos on Toomepuu loonud obskuurse Eesti Käkkikeerajate Liidu.

Miks teevad reformierakondlased ja ekremistid nii tihedat koostööd oma propagandameedia arendamisel, kui nad samal ajal avalikult vastanduvad? Üks võimalik seletus on see, et nad ongi salajased liitlased. EKRE täidab nn. kontrollitud opositsiooni rolli, tõmmates ligi ja aidates ohjeldada marurahvuslasi, tõmmates ära toetust ülejäänud opositsioonilt ja ka IRL-ilt, mis tõusis vahepeal küsitlustes Reformierakonna kandadele, kuid on EKRE ning Vabaerakonna tuleku tõttu kõvasti langenud ega ohusta nüüd enam Reformierakonna liidripositsiooni.

Allikas: http://uus.minut.ee/ekre-uus-portaal-kuulub-reformierakonna-piirkonnajuhile/
____________
EKRE on praegu kahtlemata kõige eestimeelsem erakond parlamendis. Kahtlused aga on, kas nad selleks ka jäävad(?), esialgu ainult kahtlused. On loobutud juba mitmest varasemast seisukohast ja ELi meelsest parteist võib saada tavaline opositsioonierkond nagu ka teised.
M.I.

5 kommentaari:

Anonüümne 1. juuli 2015, kell 21:14  

Kuna ma isiklikult ei poolda üldiselt grupeeringuid, kes nimetavad ennast erakonnaks siis seekord sai küll valimas käidud ja neid valitud.
Just mõtlesingi tookord, et okei senimaani on jutt olnud õige aga kui nad peaksid tulevikus (või riigikokku jõudes) hakkama teiste laulu laulma ja muud jama korraldama siis on küll pahasti.
Senimaani, oleks oodanud neilt (mis siis, et neid 101 näo seas üsna vähe on) tegusi... jutt on hea, aga nüüd tahaks tegusid, hädasti oleks vaja mõni õige tegu teha.

Ootaks erakonna poolt kommentaari, miks on nende liivakastis reformar?

Anonüümne 2. juuli 2015, kell 00:57  

Pagulas probleemi valguses loodi EKRE, kelle varjus asjade hapuks minemise järel tegelikult edasi valitseda?
Lõkspartei viimsetegi patriootide ja isamaaliste inimeste leidmiseks?
Salapolitsei intriig, et välja nuhkida rahvuslased ning ekstremistid kes võiks olla vastu Euroopa Ühendriikidele? Rahvuslased on ju kuulutatud Euroopa liidu suurimaks ohuks.
Meie eks kommunistidest parteifunktsionäärid teavad täpselt kuidas nööre tõmmata.
Ja tehnoloogia areng teeb asja ülilihtsaks. Enamus tuututavad otse kodust oma IP pealt oma juttu ja lähevad nimekirja lupsti.

tumedad ajad ja hirmsad hetked ajaloos toimumas praegu....

Henn Põlluaas 2. juuli 2015, kell 18:07  

Jätke oma jaburad vandenõuteooriad ja küsige parem järgi. Kas lihtsad ja ausad vastused ei ole meeltmööda?

Anonüümne 2. juuli 2015, kell 22:11  

Härra Põlluaas, kas Teie ei oska siis sellele vastata? Kas Teid ei huvitagi?

Poliitika ongi jabur, tundub justkui kõik oleks ilus ja aina ilusamaks läheb. Paraku reaalsus on tihti midagi muud. Siiski on hea kui inimesed oskavad ise mõelda ja kaasa mõelda ning kaaluda erinevaid variante.
Tänapäeval kuulutavad kõik ausust ja tõde...

Anonüümne 3. juuli 2015, kell 19:39  

Vastaku EKRE kõigepealt küsimusele, miks sahmerdatakse reformierakondlase tiiva all laiemate rahvahulkade eest varjul? Kui EKRE ei hakka jõuliselt tegutsema, mängivad nad peagi vaevaga kogutud toetuse maha.Kes te olete EKRE? Kas tõesti eestlaste kaitsevall ja tugi või petukaup?Langegu maskid....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP