RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. juuli 2015

Helme: võimule saades saadab EKRE pagulased Eestist välja!


UKSENÄITAMINE SAAB TÕEKS? Martin Helme lubab EKRE võimule saades oma kuulsa hüüdlause «Kui on must, näita ust» teoks teha ehk siis pagulased Eestist välja saata. (Arno Saar)
  
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) riigikogu fraktsiooni esimees Martin Helme kinnitab, et tema erakond jätkab valitsusele pagulasteemal surve avaldamist, ning ei välista ka võimalust, et võimule pääsedes saadetakse pagulased Eestist lihtsalt välja.
Valitsus on teatanud, et Eesti võtab "vabatahtlikult" vastu 200 pagulast kahe aasta jooksul. Kas see tähendabki seda, et nüüd on asi lõplikult otsustatud ja pagulased hakkavad tulema?
Valitsus on selle numbriga uuesti näidanud, et tema ühtegi lubadust ega juttu pagulaste teemal ei saa tõsiselt võtta. Algselt räägiti ju 150 või 160 inimesest! Tegelikult on olukord muidugi selline, et "asi" otsustati ära juba tükk aega tagasi, aga ei jugetud või tahetud rahvale rääkida. Ägeda avaliku protesti tõttu on algseid numbreid vähendatud, õigemini on hakatud avalikkusele pakkuma väiksemaid arve. Kust meie teame, kas sisse tuuakse 100, 200 või 500 immigranti? Kuidas me neid loeme? Lisaks tundub, et nad mitte ei hakka tulema, vaid tulevad juba, Tallinna tänavapildis on märgatavalt suurenenud tumedanahaliste nähtavus viimastel kuudel.

1 kommentaari:

Anonüümne 20. juuli 2015, kell 20:36  

EKRE võiks selle äärmussaidi suhtes seisukoha võtta:
https://ei-lahutusele.pw/
"hakata mõtlema, kuidas hoorust seadustega võiks piiritlema hakata"

Sellise radikaalsusega ei tule isegi Eesti keskmine valija kaasa...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP