RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. juuli 2015

Isamaalasest maavanem pröökas massimigratsioonivastaste allkirjade kogujaga

Pensionärist vanem naisterahvas, Roomassaare sadama kohvikupidaja Maarja Kumpase, ema langes IRL liikmest Saare maavanema Kaido Kaasiku sõimu ohvriks, kui läks laua taga istuva seltskonna käest massimigrastioonivastasele petitsioonile allkirja küsima. Selle asemel, et viisakalt keelduda, tegi maavanem Kaasik skandaali ja ähvardas kohviku sulgeda, kui nimetatud materjale kiiresti ja igaveseks ära ei koristata. Selle kinnituseks võttis ta kohe ka telefonikõne sadama direktorile Renno Tammlehele.
Maarja Kumpas, kes on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Saaremaa piirkonna aseesinaine on Kaasiku peale solvunud ja üsna hämmingus ühe kohalikus mõistes kõrge ametisiku taolise käitumise üle. Isegi kui maavalitsuse ametnikud või  sadama omanikud tahavad midagi keelata, on siis neil selleks õigus või mitte, saaks seda ka viisakamalt öelda. Rääkimata sellest, et tähtsad maakonna ametnikud kasutavad vormilt ülbet, sisult aga nõukogudeaegset stiili, kus igasugune vaba mõte ja kodanikuinitsiatiiv suruti maha administratiivsete käskude-keeldude süsteemiga ning telefonikõnedega parteikomiteest.
EKRE Saaremaa ringkonna esinaise Maria Kaljuste sõnul on antud juhtum väga kahetsusväärne, kuna kaalul on ikkagi Eesti tulevik ja sellises olukorras peab laskma inimestel niipalju kui võimalik oma seisukohti avaldada ja korraldada, ja miks mitte ka avalikus ruumis. Lisaks kõigele muule on Kumpas ka kohviku juhataja, kes oma ettevõtte territooriumil selliseks tegevuseks loa oli andnud. Kaljuste sõnul on rahvuskonservatiive varemgi taga kiusatud, näiteks juunis ei lubanud Virtsu sadam panna üles EKRE reklaamposterit, kuigi sadama reklaamipinnad haigutasid tühjusest ja nad oleks saanud veidigi teenida. See kõik viitab poliitilisele tegevusele oponentide suhtes ja vaikiva ajastu naasmisele ühiskonnas, kus keegi kuskil käsib- poob ja keelab ning selle sildi taga saab toimetada ning ellu viia rahvale mittevastuvõetavaid tegusid.

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/isamaalasest-maavanem-prookas-massimigratsioonivastaste-allkirjade-kogujaga/
____________
Tüüpiline lugu sellest, kuidas meie ühiskonnas luuakse hirmuõhkkonda!
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 25. juuli 2015, kell 22:18  

IGAL AJAL ESINEB ISIKUID, KES LIPITSEVAD, POEVAD JA REEDAVAD OMA RAHVAST VÕÕRVÕIMUDE EES, PAIKNEGU NEED KUSTAHES. Nüüd pidagu inimesed meeles need näod, kes litutavad võõrvõimudega, ja kui tuleb aeg, karistavad. Avalik põlgus ei tohiks praegugi liiast olla, ei häbene ju tallalakkujad kedagi.Hakkame kook massiliselt neile avalikult näpuga näitama, siis kaob varsti isu oma rahvast ahistada



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP