RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. juuli 2015

KOOBAS: Planeerimisvastane liberaalvõim kohe tahab Ida-Virumaad kaotada?

Balti ja Vene Uuringute Keskuse direktor Vladimir Juškin hindab koondamiste tagajärjel Ida-Virumaal tekkinud olukorda väga ohtlikuks. Rahulolematud, kes tunnevad end riigi poolt omapäi jäetuna, leiavad ärakuulajaid ning organisaatoreid mujalt.
“Hübriidsõda Balti riikides toimub Venemaa juhtimisel juba kaua. Praegu käib selle sõja kõige pikaldasem ja keerulisem faas. See on Balti riikides niinimetatud tsiviilarmee moodustamine. Sellesse kuuluvad inimesed, kes pole rahul oma valitsuse tegevusega,” selgitas Juškin.
Kui rahulolematud on organiseeritud, toimub sotsiaalselt plahvatusliku olukorra loomine, mis vallandab väljaastumised oma riigi valitsuse vastu, seletab Juškin. Pärast seda sekkuvad rohelised mehikesed.
“Seetõttu niisugune töötute hulk peaks meie valitsusele jalad alla tegema. Igal juhul algetapil, kui tekib suur hulk töötuid, peaks valitsuse väljasõidu istungid toimuma seal. Inimestele tuleb selgitada, miks nii on juhtunud, milliseid abinõusid olukorra kergendamiseks valitsus ette võtab. See suhtlemine peab toimuma silmast silma, mitte analüütikute, kolmandate isikute ning agitaatorite vahendusel,” rääkis Juškin.
Siseminister Hanno Pevkur inimeste koondamisel julgeolekuriski ei näe. Piirkonnas on küll kuritegevus kõrgem kui mujal Eestis, kuid sellel pole seost mõnes ettevõttes töökohtade vähenemisega.
“Ma väga suurt ohtu täna kindlasti ei näe, sellepärast et vaadates üldist töötuse taset Ida-Virumaal, siis see on natukene kõrgem kui mujal Eestis. Ka kuritegevuse tase on natuke kõrgem kui mujal Eestis. Aga me ei ole näinud väga selgeid või tugevaid seoseid kuritegevuse kasvu ja mõne ettevõtte töökohtade kao vahel,” sõnas Pevkur.
Uskumatu põmmpeade võim, mis ei näinud ka piiri väljaehitamise puuduses probleemi, kuniks rööviti Eston Kohver ning äkitselt toimus “ärkamine.”
Piisab Narva elektrijaamade kaotusest, et pimendada suurem osa Eestist ja seisata majanduslik tegevus.
Kohtla-Järve linnajuhid on väitnud, et praegune koondamine on tõsine hoop sealsele eelarvele. Kuidas ei nähta, et sealsed probleemid on kasvamas üle suureks rahulolematuseks riigiga?

Allikas: http://koobas.net/2015/07/11/planeerimisvastane-liberaalvoim-kohe-tahab-ida-virumaad-kaotada/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP