RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. juuli 2015

KOOBAS: Punased professorid

Rootsi Stockholmi Ülikooli filosoofiaprofessor ja pikaaegne vasakpoliitik Torbjörn Tännsjö soovitab avada Rootsi piirid kõikidele, kes soovivad kolmandast maailmast sinna immigreeruda ja jagada Rootsi rahvuslikku rikkust inimestega arenguriikidest.
Küsimuse peale kas see ei halvenda Rootsi majanduse seisu, vastas Tännsjö, et antud fakt ei oma tähtsust kuna selline teguviis suurendab hoopis kogu maailma heaolu. Tema arvates ei tohi Rootsi heaolu kasvada, kuna arenguriigid kannatavad nälja ja puuduse käes. Seda tuleb jagada, et tasemed ühtlustuksid.
Vahest tuleks kommunistidel vaadata, et neid kolossaalse majanduskaose tingimustes(mille kõrval Eesti probleemid või Kreeka hüperinflatsioon on nali) virelevaid riike loovad ikkagi inimesed, kes isegi eduka lääne kooli tingimustes pole võimelised näitama keskmist tulemust, mis võrduks nendega, kes Rootsi riigi majanduse taga. On üksikuid tähti aga kogu grupi keskmine näitaja on siin silmas peetud.
Näiteks juba 1960-date uuskommunismi tõusu ajast alates emotsioonidest riiki lubatud aafriklased ja nende järeltulijad on nõrgemate õpinäitajatega, kui olid pensionile suunduvad valged, keda nad ideeliselt asendama peaksid.
Selle asemel, et selliseid punaseid utopiste, nagu Tännsjö, välja naerda, lastakse neid süstemaatiliselt massimeediasse ja nende kaudu kujundavad lehed avalikku arvamust. Ka meil on selliseid nagu Marju Lauristin ja viimati ka sotsiaaldemokraat Rein Raud.
Viimane on arusaamaga, et kirjutab: “Eesti keele ja kultuuri kaitset sätestab põhiseadus aga, kui moslemid tahavad siin mošeesi püstitada, siis tehku seda. See meid ei ohusta.”
Et lubades üha rohkem kolmandate riikide immigrante, kelle sündivus ületab meie oma ja segunedes nendega säilib Eesti riik ja eesti kultuur? Vaevalt.
Pilt on illustratiivne ja seal on Baltijaamas viibinud neeger, kes oma käitumisega kohalikes hirmu tekitas. Huvitav, kas need ongi need “tippspetsialistid”, kellele liberaalvõim üha enam piire avab?
p9km

Loe ka: Speisa

Allikas: http://koobas.net/2015/07/14/punased-professorid/

1 kommentaari:

Enn Ellandi 20. juuli 2015, kell 14:31  

Sellised juhtumid tuleks kokku koguda, vt ka http://pagulasinfo.ee



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP