RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. juuli 2015

Malle Pärn: Ülim kahepalgelisus või seadustatud riiklik kuritegevus? Uued Uudised





Olen mõelnud, mis „ism“ meil praegu Euroopas valitseb? Võib-olla variserism? Uus variserlus. Sõnades oleks nagu sallivus, progress, humaansus, võrdsed võimalused, – aga tegelikult sõidetakse rahvast julmalt üle. Ka nendest, keda justkui sõnades kaitstakse.

Lõunamaadelt siia toodud migrandid võetakse lahkesti vastu ja istutatakse kliimasse, mis neile elamiseks ei sobi. Tuuakse nad täiesti teistsugusest keskkonnast ja istutatakse võõrasse kultuuri, kus nad ei saa ennast hästi tunda. Tegelikult on selline käitumine alatu. Nii oma rahva suhtes kui ka pagulaste suhtes. Seesama, mille eest nad justkui põgeneksid, tuleb nendega kaasa, ja hakkab peagi toimuma ka siin, kuhu nad pagesid. Neile ju ei esitata seda ühtainsat mõistlikku nõudmist: kui tahate elada võõras kultuuris, siis peate sellega kohanema, sellega nõustuma, ja unustama oma, mille eest ära pagesite. Ärge tooge seda siia kaasa, ainult siis saate ellu jääda ise ja ellu jätta ka need, kes teile soovivad head teha. Oma kodus võite elada kuidas soovite, aga tervelt ühiskonnalt ei saa nõuda, et nemad teie moodi elama hakkaksid.

Inimene elab keskkonnas, looduslikus ja ühiskondlikus. Igal rahval on aastasadade jooksul kujunenud mingi oma kultuur, traditsioonid. Ei ole võimalik ühekorraga sisse tuua sadu või koguni tuhandeid täiesti teise religiooniga inimesi, täiesti teisest kultuurist, teistsuguste traditsioonide ja ühiselu reeglitega, ja panna nad rahumeeles elama oma keskkonda. Sellest saab sündida ainult konflikte. Elementaarne loogika peaks olema jõukohane vähemalt valitsevale klassile. Küsige endalt, teie, kes te tahate näha mitmevärvilist Euroopat ja Eestimaad, kas te olete korrakski mõelnud sellele, mida te neile põgenikele tegelikult pakute? Te panete need inimesed ju puuri nagu loomaaia loomad, annate neile süüa lootuses, et nad peagi hakkavad ise ennast üleval pidama? Aga nad ei hakka. Milleks nad peaksid, kui neile niigi kõik kätte tuuakse? Pealegi: nad teavad, mida teha siis, kui te nende soove ei täida, või – oh häbematust! – neile omalt poolt mingeid nõudmisi hakkate esitama.

Meie noored peavad rootsi pankasid orjama, sest meie riigile ei lähe korda, kuidas nemad oma eluga hakkama saavad, ent võõrad, tundmatud, kellest me ei tea, kes nad on, ja mida nad kavatsevad siin tegema hakata – nendele annab see riik tasuta elamispinna ja toidab neid nendesamade noorte arvelt, kelle ta on pangaorjusse müünud? Keda siis orjab see riik? Vaba riik oma kodanikega niiviisi ei käitu. Vabadus on väärikus. Vaba riik loob ka oma kodanikule võimaluse olla väärikas.

Need, kes neid niinimetatud sõjapõgenikke üle mere veavad, on ju kurjategijad! Ka see on planeeritud, et nad poolel teel vette kukutatakse, et Euroopa kristlased nad kui õnnetud merehädalised sealt üles korjaksid ja enda koju elama võtaksid. Euroopa riikide valitsused teevad nende kurjategijatega koostööd. Ehk saavad isegi protsendi nende kasumist? Kuulge, ega need laevnikud ju ometi tasuta neid põgenikke ei vea ega uputa? See migrantide vool Euroopasse on ju varjatud vägede sissetoomine, klassikaline Trooja hobuse juhtum.

Taas ilmnevad siin tänapäeva poliitikute kahepalgelisus ja topeltstandardid. Mõtelge, lennujaamades kontrollitakse millimeetrihaaval läbi kõik reisijad, ehkki neil on dokumendid, nad on ostnud seaduslikud piletid, ometi koheldakse neid kõiki piiridel kui potentsiaalseid kurjategijaid! Aga siin korjatakse merest tuhandeid täiesti tundmatuid isikuid, ilma mingi garantiita, dokumentideta, ja võetakse lahkesti vastu! Jagatakse laiali üle terve Euroopa? Kas see pole hullumeelsus?

Muhamedist joonistatakse pilapilte, nende kaitseks manipuleeritakse miljon meeleavaldajat tänavatele, aga kõik moslemi põgenikud, keda nende piltidega sügavalt solvatakse, alandatakse ja mõnitatakse, võetakse kummardusega vastu – nende hulgas on ju kindlasti ka tulevasi aktiivseid terroriste? Ja miks ei peakski olema: inimesed, kes ei oska hinnata seda, mis on kellelegi püha, ei väärigi lugupidamist.

Ja veel üks silmakirjalikkus: riik ostab relvi, varustab oma sõjaväge, õpetab noormehed sõdima, aga oma rahvast omal kodumaal ei kaitse? Ka mitte sissetungiva, rahva elujõudu ja vaimsust hävitava moraalituse eest. Kas sõjaväge arendatakse ainult selleks, et saata see sõdima kuhugi mujale, et mingite võõraste rahameeste ahnust ja isekust rahuldada? Kas keegi toimiks niisamuti oma isikliku koduga? Võtaks vastu kõik suvalised umbkeelsed hulgused? Ilma tutvustamata, koguni? Usaldaks need võhivõõrad oma väikeste laste juurde?

Milleks eksisteerivad riigid ja riigipiirid? Selleks, et kaitsta oma rahvast ja maad võõraste sissetungijate eest. Et iga rahvas saaks rahumeeles elada ja tegutseda, ehitada oma kodu ja kasvatada oma noorsugu. Sissetungija ei pruugi alati tulla sõjaväega, ausalt sõda kuulutades, vaid salakavalalt Näiteks Trooja hobusena, alandlikul moel varjupaika paludes või pakkudes majanduslikku abi, lubades harida maad ja ehitada vabrikuid.

Kõik need mitmel maal toimunud põletamised ja vägistamised tuleks ometi arvesse võtta. Kui palju neid peab olema, et meie tuimad poliitikud mingitki hädaohtu tajuksid? Iga mõistlik pereisa kaitseb oma perekonda röövlite eest. On tõsi, et nende põgenike hulgas on ka korralikke inimesi, kes tõesti on oma kodus hädaohtu sattunud, aga neid on vähe, ja nad ei tule abi paluma sellisel moel. Ega käitu selliselt. Enamus põgenikke on lihtsalt mugavama, hõlpsama elu otsijad, kes tuleks kõik tagasi saata. Halvemal juhul on tegemist teadliku ja tahtliku islami invasiooniga. Ja demokraatlike riikide valitsuste kohus on oma rahvaid selle eest kaitsta.

Me peame nõudma ka oma valitsuselt: lõpetage eluohtlik koostöö kurjategijatega, ja hakake oma rahvast kaitsma!

Allikas: http://www.eesti.ca/malle-parn-ulim-kahepalgelisus-voi-seadustatud-riiklik-kuritegevus-uued-uudised/article45165

1 kommentaari:

maks 11. juuli 2015, kell 22:09  

Malle Pärn , mis sa plärad?
Mis "ism"? Miks ei jukge öelda, et see on US rahaeliidi sundotsus Euroopa rahvastele! Mitte ükski Euroliidu maa EI SAA ega tohi USA käskusid eirata! Ka Eesti kui US käsilane kes sõdis USA huvides Iraagis ja tapsid iraaklasi nende kodus,
nn halbu iraaklasi.
Hoidku suu kinni ja ärgu udutagu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP