RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. juuli 2015

MATTI ILVES: AVASTATI UUS PROBLEEM - TÖÖKIUSAMINE!

Teatavasti valitsus on meile nüüd jälle leidnud suure eesmärgi - saada uueks Põhjamaaks. Ega siis sellest eesmärgipüstitusest ei tohi kõrvale jääda ka riigi kodanikud.

Üks neist oli hiljuti "Vikerraadios", nn. psühholoog-hingearst, keda on viimasel ajal siginenud nagu kirjuid koeri ja teatas, et lisaks reaalsele koolikiusamiasle eksisteerib meil veel suure probleemina ka täiskasvanud inimeste töökiusamine! Sest töökiusamine oli avastatud juba 20 aastat tagasi ja seda just "eeskujulikus" Rootsis, ning nende sarnaseks püüame kas või vägisi ka meie saada.

Arvatavasti olevat ka meil see "tähtis" probleem. Siin ei mõelda muidugi feministidele väga tähsat naiate ahistamist töökohal, mis on erti populaarne just USA-s ja mehed on seal juba seal niivõrd hirmunud, et ei julge naisi isegi abistada, sest kardavad kaela saada kohtuasja ahistamises.
Natuke murelikuks muutis meie hingearsti muidugi Eestis läbiviidud urimustulemus ja küsitluses tunnistas  töökiusamist ainult 1 % inimesi. Seepeale arvas ta, et inimesed ei julge töökiusamisest lihtsalt rääkida ja neil seisab suur töö veel ees, sest probleemi skaninaavialik püstitus on neil juba olemas ja nüüd on vaja, et ka inimesed sellest koletuslikust kiusamisest teadlikud oleksid.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP