RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. juuli 2015

MATTI ILVES: "KULTUURNE KÄITUMINE" TEEB EUROOPAS EDUSAMME

Hiljuti toimus Saksamaal meeleavaldus, kus umbes tuhat konservatiivset ja kristlikku vanemat protesteerisid pro-homo ning "seksuaalse mitmekesisuse" õppekava vastu enda laste kohalikes koolides.
Meeleavaldust pidi kaitsma ka politsei, mis on iga meeleavaldusega seoses normaalne käitumine võimuesindajate poolt.

Mis seal siis tegelikult toimus? Toimus see, et homoseksuaalid asusid meeleavaldajaid ründama, nende peale sülitama, loopima neid tooreste munadega ja värviga täidetud kotikestega.
Aga see polnud veel kõik. Tagatipuks asuti meeleavaldajaid pilduma inimvälaheidetega, piiblitast väljarebitud lehtedega pühiti tagumikke ja visati need kägardatud lahed samuti demostrantide sekka! Pole muidugi vaja mainida, et meeleavaldajad olid sellest šokeeritud ja seda veel hullemini, kui nähes pea igapäevaselt kuidas moslemid käivad ennast kirikutes "kergendamas".

Vapper sakslaste politsei asus siin üheselt homoseksuaalide poolele ja käskis koheselt lõpetada rahumeelse meeleavalduse, et edaspidised sündmused ei eskaleeruks. Rõvedalt käitunud homod on seal ilmselt puutumatud ja kõigiti politsainike kaitse all.

Mõni nüüd muidugi ütleb, et selline "kultuur" ei jõua kunagi Eestisse, siis olge valmis, jõuab küll! Kõik, mis on alguse saanud moraalitust ja kultuuritust Euroopa Liidust jõuab varem või hiljem ka Eestisse.

Kasutatud allikas: http://800whistleblower.com/homosexuals-throw-human-excrement-at-christians-and-wipe-their-anuses-with-pages-of-the-bible/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP