RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. juuli 2015

MATTI ILVES: LASTEAIA VÄIKELASTELE KORRALDATI PÄRIS OMA GEIPARAAD

Eesti pürgib Reformierakonna eestvedamisel uueks Põhjamaaks, seega on väljakuulutatud meie uus ja "õilis" eesmärk. Aga sinnani on veel pikk ja keeruline tee. Toon vaid ühe näite "arenenud ja edukast " Põhjamaalt, Rootsist.

Hagahusetin´i lasteaed Göteborgis korraldab näiteks väikelastele täiesti oma geiparaadi. "Rõõmsad ja õnnelikud" lapsed on muidugi hästi väljatreenitud ja vastavad lausa poliitkorrektselt igale reporteri küsimusele:
"Me marsime, kuna tahame nii", ütleb Alice Gesaw, 3.aastane.
"Kõik peavad saama armastada keda tahavad", teatab Hugo Beaumont, 4.a.
Lapsed on pandud kõva häälega hüüdma ka hüüdlauseid, näiteks üks selline: "Keda on lubatud armastada? Kõiki keda soovid!"

Lasteaia õpetaja Sara Ghazi selgitab, et nad räägivad lastele "nende inimõigusest" iga päev ja seda, et seksuaalsel sättumusel ei ole mingit tähtsust. Aga kas väikelapsed üldse saavad õpetajadest aru? Paistab, et see lasteaiaõpetajaid eriti ei huvita, peaasi, et õppeprogramm oleks täidetud.

Meil on ainult mõnes "edukamas" lasteaias, tõenäoliselt omaalgatuslikult, sisse viidud sarnane "õpetus". See näitab, et meil on tõesti veel küllalt arenguruumi ja pikk tee on veel käia ka haridusministeeriumi ametnikel, kes vastutavad lasteaedade õppekavade eest. 

Kasutatud allikas: http://mvlehti.net/2015/06/13/rahmis-paivakoti-pisti-pikkulapset-pride-marssimaan/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP