RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. juuli 2015

MATTI ILVES: TIMO SOINI VASTASKANDIDAAT SOOVIB SOOME VÄLJAASTUMIST EUROOPA LIIDUST

Põlissoomlased on küll euroskeptiline partei, kuid vähemalt ei ole viimasel ajal kuulda olnud, et Timo Soini oleks eesmärgiks seadnud Soome väljaastumise Euroopa Liidust.

Nüüd aga seati Soinile vastaskandidaadiks parteijuhi kohale Turu´s toimunud koosolekul ettevõtja Raimo Rautiola. Kes teatas, et Soome peaks väljaastuma Euroopa Liidust. Samuti tuleks siis astuda lepinguriigina Euroopa Majanduspiirkonda (EMP, asutatud 1994), mis on laiem kui Euroopa Liit.
Rautiola sõnul on EL hävitanud Soome diplomaatia ja on purustanud meie maine, samuti kannatab rahvas nagu Kreeklased elatustaseme languse tõttu.
Rautiola arvab, et Põlissoomlased ei saa sõltuda vaid ühest mehest, sest me ei ole Põhja-Korea. Timo Soini, on olnud erakonna liider alates 1997. aastast.
Meie EKRE ei ole isegi euroskeptiline erakond nagu Põlissoomlased, vaid ELi toetav partei, nn. eurorealistid - nagu nad ise ütlevad.
Euroopa Liitu toetava erakonnana lasub neil vähemalt moraalne vastutus meie rahva hävitamise ja ka paguleste vastuvõtu eest, sest seda teevad nende poolt tunnustatud ülemused Brüsselist!
Kas EKRE ei peaks valima endale ka uue juhi, kes seab eesmärgiks Euroopa Liidust väljaastumise? Praegu on olukord juba ELis niivõrd lootusetu (ELi reformimine, nagu nad loodavad, on võimatu), et kui ekrelased seda ei tee, siis võtab nende koha üle Eesti Iseseisvuspartei oma uue esimehe Sven Kivisildniku energilisel juhtimisel!

Kasutatud allikas: http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1194989159836/artikkeli/timo+soinin+haastaja+haluaa+suomen+ulos+eu+sta.html

5 kommentaari:

Anonüümne 16. juuli 2015, kell 09:53  

Viimases Vaba Mõtte Klubis (2015.06.22) mainis viimastel minutitel EKRE esimees, et tema arvab, et Eesti võib EL-ist ka välja astuda. Põhjusena tõi suveräänsusküsimuse.

Matti Ilves 16. juuli 2015, kell 11:12  

"...ka välja astuda", kindel seisukoht tuleb juba võtta!

Anonüümne 16. juuli 2015, kell 20:24  

Nad pole küll jah kindlat seisukohta võtnud, aga kõrvaltvaatajana tundub, et lootust siiski nagu natuke oleks.

Jaak Madisoni küsimus peaministrile tänasel riigikogu istungil:
Kas te pooldaksite otsedemokraatia suurendamist ja rahva arvamuse kuulamist suuremal määral, mis väljenduks paari aasta jooksul referendumi korraldamises Euroopa Liitu kuulumise üle?

Peaministri vastus oli muidugi juba etteaimatav:
Otsene vastus teie küsimusele on ei, et ma ei pea õigeks seda, et me peaksime uuesti referendumil seda küsima. Eesti inimesed on oma otsuse teinud.

Anonüümne 16. juuli 2015, kell 20:56  

Veelgi enam, kui peaminister on seisukohal, et "rahvas on oma otsuse teinud," siis keegi võiks talle meelde tuletada, et referendumist on varsti möödas juba 12 aastat ja meil on nüüdseks 200000+ uut hääleõiguslikku kodanikku. Kas nende arvamus ei huvitagi Eesti riiki?

Anonüümne 17. juuli 2015, kell 17:36  

Aga muidugi ei huvita nende arvamus "eesti riiki".Vaadake, kes meid valitsevad,viimati sai välisministriks eesti mehe nime alla varjuv vene või muu slaavi päritolu marinake.MIKS PEAKS TEDA HUVITAMA EESTLASTE OLUKORD???????Soe iste lihtsalt all ja mugav olla suure palga peal.Ja kes on taavike?Ta pole eesti rahvale tõestanud oma suurt huvi kaitsta rahvast. Ja vägisi tekib huvi ka sel juhul tema päritolu vastu.Räägime asjadest ometi ausalt ja otse -segarahvas toob kaasa segadusi,kas pole nii?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP