RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 2. juuli 2015

MATTI ILVES: VEEL IMMIGRANTIDEST-PAGULASTEST

Meile räägitakse: Eesti peab olema solidaarne Lõuna-Euroopa riikidega, kes ägavad immigrantide koorma all ja isegi nii, et see on muutunud juba kriisiks.
Tegelikult ei ole meil mingit solidaarsusest tulenevat kohustust võtta vastu neid immigrante. Kuna need hädas olevad riigid on ise ebaseaduslikud immigrandid-pagulased lasknud enda territooriumile, teades hästi, et ELi seaduste järgi pole neid võimalik enam kohe tagasi saata, ilma põhjaliku "uurimiseta" ja pagulastaotluse menetlemiseta, mis ka tavaliselt rahuldatakse. Merelt päästetud immigrandid peaks aga toimetama riiki, kust nad paatide-laevadega väljusid.

Pealegi nii aitavad osariigid otseselt kaasa rahvusvahelisele kuritegevusele, inimkaubandusele. On ju täpselt teada, et seda Vahemere inimkaubandust juhivad kuritegelikud rühmitused, kes kasseerivad igalt immigrandilt suure rahasumma üleveo eest.

Estonian Anonymous kirjutas: "Ma olen Aafrikas rännanud ja võin teile kinnitada - mitte ükski tõelises viletsuses elav Somaalia, Jeemeni või Nigeeria põgenik ei suuda ilma arvestatava rahasummata võtta ette teekonda Põhja-Aafrika rannikule. ... Tulevad need kes on seal tapnud ja röövinud õnnetuid, kes on ise sõda pidanud eesmärgiga oma või võõra hõimu maist vara omastada - ainsa eesmärgiga - pääseda Euroopasse! Te oleksite šokis kui teaksite iga Euroopasse saabunud neegri veretööde registrit. ..."

Nii tulevad ELi lisaks ISIS-e võitlejatele ka tavalised kurjategijad, fotodel on hästi näha, et need mereületajad on kõik noored mehed ja pagulasstaatuse saanult toimetatakse järele juba perekonnad ja lähisugulased. Naisi-lapsi leidub vaid ÜRO põgenikelaagrites ja seal peaks neid ka aitama. Seda vaid seni, kuni nende kodumaal olukord normaliseerub.
Meile räägitakse veel, et nii saame Eestile nii vajalikku tööjõudu, ka see on täielik bluff. Sellel aastal on Vahemere ületanud juba 137 000 migranti ja see on kohutav. Rõhuv enamus immigrante on aga väga väikese haridustasemega ja suur osa ka kirjaoskamatud.

Pagulaste seadus on seda muidugi ette näinud: https://www.riigiteataja.ee/akt/33357
§11(6) Kui taotleja on kirjaoskamatu või tema tervislik seisund ei võimalda oma käega dokumente täita, teeb seda taotleja ütluste järgi Vabariigi Valitsuse määratud valitsusasutuse poolt selleks volitatud riigiametnik.

Aafriks leidub mitmeid riike, kus kirjaoskamatus on 85%(!), enamuses riikides küll väiksem. Meile on see muidugi arusaamatu ja nagu paisataks meid tagasi üleeelmise sajandi algusesse, aga see on nii.
Ametlikel andmetel on 90 % Soome saabunud somaallastest kirjaoskamatud! Pakistani põgenikest on 42 protsenti on kirjaoskamatud ja näiteks Afganistanis ligi 70% inimestest ei oska kirjutada jne. Muidugi leidub nende immigrantide hulgas ka harituid inimesi, kuid see on pigem erand ja sellele meie propaganda just rõhub.
Selline on siis meile väga vajalik tööjõud. Ainult kahe aasta jooksul peab meie vaene osariik kulutama 1. immigrandi peale umbes 20 000 €.

Ei ebaseaduslikele immigrantidele!

6 kommentaari:

Anonüümne 2. juuli 2015, kell 18:22  

Nõus autoriga, kuid paraku kipub jälle minema nii nagu "enne"

kooseluseadus - meeleavaldus - riigikogu kiitis heaks
aktsiisitõus - meeleavaldus - riigikogu kiitis heaks
illegaalsed immigrandid - meeleavaldus - .............

Anonüümne 2. juuli 2015, kell 18:38  

Jah, kui kodus ennast sügada! On vaja tegutseda! Tänavapilt see suvi on juba millegipärast suht kirju!

Matti Ilves 2. juuli 2015, kell 23:03  

See on õige, et tänavapilt on kirju. Ka paljudes väikelinnades on juba neegreid või araablasi nähtud. Arvan, et meile veetakse neid sisse juba nüüd ja salaja.

Anonüümne 3. juuli 2015, kell 19:28  

Tallinnas on neid näha peamiselt Mustamäe piirkonnas, seal on ju see TTü, vist käivad seal õppimas, tundub. Kuid jah, on neid ka väikelinnades -ei tea , kas käivad Tallinnast Eestit avastamas?Tallinnas igav, sõidavad ringi?? Igatahes , kel võimalik, peaks uurima asja, kas on salaja sisse toodud

Matti Ilves 3. juuli 2015, kell 19:47  

Kui immigrante on salaja sisse toodud, siis siin pole midagi imestada. Eks meie juhid võtavad ikka Brüsselist eeskuju. Salastamisest ELis, saab lugeda siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2014/02/matti-ilves-korrupeerunud-euroopa-liit.html

Anonüümne 4. juuli 2015, kell 01:38  

Kas meie üldsus üldse teab, millistele rahvusvahelistele lepingutele on meie poliitikud tagaselja allkirjad andnud???Kas üldse teame SIGADUSTEST, mida on salaja tehtud? Kahtlused jäävad...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP