RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 30. juuli 2015

Merike Lillenberg: Propagandaõpik

Propagandaõpik (ehk kuidas teostada edukat eestlaste genotsiidi):

* Demoniseerige pagulaste vastaseid. Kujutage neid nii kurjadena kui võimalik, nii et üldsus tunneks end nende seltskonnas ebamugavalt ja väldiks neid. Riputage neile külge Klu Klux Klani, natside, rassistide, antisemiitide või tasakaalutute friikide sildid.
* Kasutage näiteks „klassivõitluse tehnikat“ demoniseerimaks pagulaste vastaseid, paguladsi aga kujutage ohvritena. Teisisõnu, edastage avalikke sõnumeid, mis teatavad näiteks rahvuslaste sütitavatest kõnedest, milles pagulased ära tapetakse. Kontrastiks sellisele retoorikale pakkuge pilte korralikest, tavalise väljanägemisega, kuid halvasti koheldud pagulastest.
* Kujutage konservatiivset ja traditsioonilist Kiriku õpetust kui fossiili, mis ei pea sammu teaduse arenguga, eriti psühholoogia valdkonnas.
* Pagulasi tuleb kujutada olude ohvritena, kes vajavad kaitset. Avalikkus tuleb psühholoogiliselt viia tundeni, et ta peab pagulastele seda kaitset pakkuma, elamaks omaenda põhimõtete järgi.
* Ärge näidake TV-reklaamides uhkusega noori. põgenevaid mehi jne. Näidake hoopis kõige tavalisema välimusega inimesi:keskealisi naisi, vanemaid lapsevanemaid, ja lapsi
* Vältige avalikkuse šokeerimist pagulaste käitumise enneaegse näitamisega.
* Nõrgestage vett segades vastuseisu pagulastele. Jagage ja valitsege. Mängige liberaalsed ja mõõdukad kirikud konservatiivsete kirikute vastu välja.
* Jääge oma sõnumi juurde: rääkige neutraalsel toonil kõikjal ja kogu aeg ainult pagulastest, kuni publik on tüdinud. Tüdinuna ei panda enam tähele. Nad on muutunud selle küsimuse suhtes paksunahaliseks ja tuimaks. Võitke kurnamise teel.
* Avalikkuse harimine on tähtsam kui valitsuse liberaalse eliidi abil lühiajaliste võitude kindlustamine. Kuni avalikkus ei ole veendunud (või ükskõikseks muutunud), ei kesta ükski võit kaua.
* Kasutage kuulsaid inimesi pagulaste kiitmiseks. Nad ei pea ise olema väliseestlased – kõik, mida neilt oodatakse,on oma kuulsuse pitseri vajutamine.
* Propagandakampaaniate alguses kasutage posteritel lapsi, mitte mehi. Publik on nii vastuvõtlikum. Mehi tajutakse rohkem ähvardusena.
* Kujutage suuri ajaloolisi isikuid pagulastena. Surnud ei taha kahjutasu oma reputatsiooni rikkumise eest, kuid idee, et pagulus on seotud suurusega, kõigutab inimeste uskumusi.

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 16:05  

Samal põhjusel ignoreeriti meeleavalduse pressiteateid, rebiti maha teavitusflaiereid. Ühesõnaga kui ausad võtted ei toiminud, asuti alatuid kasutama ja infot saboteerima. Libedad, alatud isamaareeturid on need, kes ennast tolerantideks nimetavad. Jätised, isamaalise eestlase pilgu läbi.

nuntsel 30. juuli 2015, kell 19:29  

Täpselt maha kirjutatud Homoideoloogia Manifestist
Teine selline jubedik on Euroopa Manifest
Kõige kavalam Agenda 21
Need ei ole kahjuks Vandenõuteooriad
Eestlaste ükskõiksus ja amoraalne liberaalne
maailmavaade viib hukule ja kindlalt
tagasi kommunismile.

Anonüümne 1. august 2015, kell 01:01  

"Nõrgestage vett segades vastuseisu pagulastele. Jagage ja valitsege. Mängige liberaalsed ja mõõdukad kirikud konservatiivsete kirikute vastu välja."

EELK on jätnud mulje, et mehkeldab valitsusega, see on juba mõningaid konservatiivsemaid kristlasi vihale ajanud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP