RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. juuli 2015

Pärnus selgus, et rumal eesti rahvas ei saa millestki aru!

Kolmapäeval oli planeeritud Pärnumaa ja Järvamaa omavalitsusjuhtide kohtumine ministrite Pevkuri ja Tsahknaga. Kohtumine toimus kl. 10.00 Pärnu Keskraamatukogus.  Alates 9.30 –st  kogunes  raamatukogu ette üle 50 inimese, kes kandis erinevaid juba Toompea meeleavaldusel tuntud plakateid ja lisaks spetsiaalselt Pärnumaale suunatud  loosungit „Meie ilus Pärnumaa ei vaja kirjaoskamatuid Vahemere kriminaale!“
Kogunenud olid nii linnakodanikud, kirikute esindajad kui ka Konservatiivse Rahvaerakonna ja Vabaerakonna liikmed.
Esimesena saabus Hanno Pevkur, kes kiirustas rahvahulgast läbi, et kiiresti ruumidesse siseneda, kuid inimeste hõiked: „Kuhu te nii kiiresti lähete, tahaks küsida, oleks soovinud rääkida,” panid ministri ukselt tagasi pöörduma ja nõustuma kodanikega diskussiooni astuma. Kohati räägiti ja hõiguti läbisegi üsna pahaste repliikidega, kuid ühe meesterahva poolt esitatud palun ainult üks küsimus: „Milleks meile seda vaja on?“ sai vastuse, et julgeoleku pärast, sest muidu ei tulevat Itaalia lennukid meie taevasse kui meie ei aita neid pagulaste osas. Selline vastus sai rahva naeru ja imestunud nägude osaliseks, sest iga vähegi teemaga kaasamõtlev inimene teab, et võõra rassi ja usutunnistuse kandjate siia toomine on kõige suurem oht meie julgeolekule. Selline lapsik vastus ministri poolt näitas ilmekalt kui rumalaks peetakse rahvast.
Teine kohatu ja pahameelt tekitanud vastus oli seotud praeguste põgenike tulemise võrdlemine eesti pagulaste emigreerumisega Rootsi pärast Teist Maailmasõda. Meie riik olevat tänuvõlgu Rootsile. Selle peale arvas rahvas, et eestlased on Rootsile küll tänulikud ajutise varjupaiga pakkumise eest, kuid meie inimesed ei läinud sinna abirahasid saama vaid teadmisega, et tuleb kõvasti Rootsi riigi heaks tööd teha ja ennast ise üles töötada. Kogunenud rahvas arvas, et Rootsile võlgu olles, võtaksime rootslasi hea meelega siia vastu, kuid Aafrikast pärit tundmatuid noori mehi ja õnneotsijaid teps mitte.
Selle peale teatas siseminister, et meie aitame ainult naisi ja lapsi ning me valime väga, keda siia toome.  Rahvas muidugi teadis, et paadid on noori mustanahalisi mehi täis ja küsis , et kus minister neid naisi nägevat?  Samuti ei saanud „rumal“ rahvas aru , kuidas on võimalik valida ja taustauuringut teha inimesele kes tuleb dokumentideta suurelt Aafrika mandrilt, kus enamikes riikides puuduvad elementaarsed kodanikuregistrid. Pevkur arvas, et küllap Eesti julgeolekutöötajad teevad oma tööd hästi. Sellise nägude kontrolli ja isikute selekteerimise peale arvati, et kas teised riigid on siis nii rumalad, et võtavad kahtlased tegelased ja kurikaelad oma kukile elama. Terve Euroopa ju immigrantidega seotud mäsu ja rahutusi täis.
Minister Pevkur kiirustas pahaselt siseruumidesse ja arvas, et meil pole enam millestki rääkida ning teda ootavat tähtsad kohtumised! Pehvkur arvas, et enamus eestimaalasi ei ole nii sallimatud kui Pärnusse kogunenud, kuid inimesed tuletasid talle meelde teisipäeva õhtust Kanal 2e Reporteri küsimust : „Kas Eesti vajab pagulasi?“, millele vastas 95 % EI!
Hilinemisega saabud Margus Tsahkna püüdis esialgu tagumist ust leida (ilmselt peasissekäigu ees toimuvat rahvakogunemist silmates), kuid viimast leidmata (raamatukogu selles osas too puudub) pidi ta samuti rahva seest läbi tulema ja kohaletulnutega vestlema.
Esialgu oli vestlus sõbralik ja Tsahkna väitis ennast väga isamaalise olevat. Ta ütles, et temalgi olevat käsi rusikas olnud, kui siia plaaniti üle tuhande inimese tuua, kuid valitsus olevat teinud endast parima, nii et nüüd tuleb vaid 180 kahe aasta jooksul. Ja et see olevat väga hea, et saame ise otsustada. Rahva hulgas tekkis pahameel, et kes see ise otsustaja siis on? Valitsus ja ministrid peaks olema rahva teenrid, kuid praegusel juhul on “teenrid” teinud otsuseid ise ja oma valijatest mööda läinud.
Piketeerima oli tulnud ka Saksamaal elav turist, kes kiitis ja tänas, et eestlased migrantide vastu seisavad. Ka Saksamaal olevat inimesed tuhandete kaupa tänaval, sest Merkeli valitsus polevat rahva õige valitsus, vaid pundis tagurlike jõududega. Tegelikult olevat sakslased tema teada tuntud rahvuslased ja konservatiivid. Kuna peavoolu meedia midagi ei räägi, siis ei teadvat rahvas mujal Euroopas, mis Saksamaal tegelikult toimub.
Valitsuse liikmete sõnavõtust jäi küll kõlama üleolev suhtumine, et nemad on liigagi targad ja tublid ning üleüldse kõik vajaliku Eestimaa jaoks ära teinud, kuid va rahvas on rumal, ei saa millestki aru ning peaks üldse olema tänulik, et tal õnnelikku elu elada lubatakse.

Helle Kullerkupp

Allikas: http://uueduudised.ee/parnus-selgus-et-rumal-eesti-rahvas-ei-saa-millestki-aru/
______________
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP