RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. juuli 2015

Priit Kutser: Linnad ja vallad teatavad, et nemad pagulasi vastu ei võta

"ÜLLATUNULT jälgin, kuidas Eestimaa vallad ja linnad üksteise võidu uhkelt teatavad, kuidas NEMAD pagulasi oma territooriumile vastu ei võta. Selline žest on iseenesest huvitav, aga kas nad tõesti sinisilmselt usuvad, et on kuidagigi tänase eestivaenuliku valitsusega võimalik olukord, kus kõik Eesti kohalikud omavalitsused on pagulaste vastu ja pagulased jäävadki vastu võtmata? Sest olgem realistid – KES NEILT ÜLDSE KÜSIB?! PANNAKSE! TEHAKSE ÄRA JA KÕIK! Ammu oleks väga paljudel eestlastel aeg aru saada, et tänane Reformierakonna, IRLi ja sotside valitsus ei ole Eestimaa valitsus.

Eesti valitsuse, kui institutsiooni, on pettuse teel ära kaaperdanud Reformierakond. Selle pettuse nimi on e-valimised! E-valimised, mida Reformierakond ülikiivalt langemiseni kaitseb, ongi see räpane tööriist, millega Reformierakond kindlustas endale võimu möödunud Riigikogu valimistel ja kindlustab võidu ka järgmistel Riigikogu valimistel aastal 2019. E-valimistest sõltub Reformierakonna elu või surm. Seega, e-valimised määravad ära selle, kas Eestisse tuuakse esimestele 300 pagulasele lisaks veel järgmised 3000, 5000 ja 10 000! Ainus tõhus rohi Reformierakonna vastu on e-valimiste kaotamine. Kui kaovad ebaturvalised, manipuleeritavad ja läbipaistmatud e-valimised, kaob ka Reformierakonna ülemvõim Eesti Vabariigis. Alles ja üksnes siis on lootust, et eesti rahvas saab oma riigi endale tagasi ning Reformierakonnast taastumise pikk protsess saab lõpuks ometi alata."

Allikas: Eve Raid, Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 10. juuli 2015, kell 13:37  

Variserlik, libekeelne, valelik, silmakirjalik, ahne, ülbe, salakaval,veelkord ahne, laisk ja lihtsalt vastik si.takäi.
Ja pole sellistel mitte midagi arvata ei siin ega mujal.
Sellised huiad peavad kusagil kuuri taga kaste kokku klopsima, sest nende IQ-ga on muud tööd lubamatult ohtlikud.

Anonüümne 11. juuli 2015, kell 06:48  

http://g4.nh.ee/images/pix/900x585/nv3eAXpfjqY/karin-tammemae-pohja-tallinn-plakat-priit-kutser-valimised-valimisreklaam-66543772.jpg

Priidul on veel 2 kuud aega ujula valmis teha. Praegu on asi nähtavasti veel projekteerimisfaasis, aga ma ei kahtle hetkegi, et 1. septembril saan uude ujulasse minna. Priit on mees, kelle sõna maksab!

madis 12. juuli 2015, kell 23:10  

täpselt õige!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP