RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. juuli 2015

Rassige õiges suunas!

ANDRUS TAMM,      22. July 2015

Viimasel ajal kõlab sõna „rassima“ kuidagi veidralt. Et sina küll rassid ja näed vaeva, et tuleks armastus, aga siis tuleb üks rass (või isegi kaks) ja, pidamata vajalikuks rassida, hakkab kohe armastama. Muidugi hakkab rahvas valitsuse kallal pahandama, et mis see siis olgu – meie elame siin aastasadu ja vaata et isegi tuhandeid, ning teie tahate nüüd valged ööd tumedaks muuta!


s611 
Valitsusel on viimane aeg midagi ette võtta ja rahvas maha rahustada. Siit soovitus Toompeale: hea propagandaga saab lolli rahvamassi õigele teele suunata.

Käivitada võiks kampaania,
kus vastavad huvigrupid ühtivad. Meil on kahjuks veel palju selliseid naisi, keda ei saa ilusateks lugeda. Rikkamad neist käivad Põhja-Aafrikas n-ö puhkusel, kus nad lasevad end kohalikel n-ö masseerida, aga ega kõik endale sellist luksust lubada ei saa ja piisavalt viina ka ei jaksa meestele sisse joota, et naised ilusaks muutuks. Seega tuleks luua infoportaal www.kolenainemustmees.ee (mida loomulikult rahastab EAS), kus vastavad huvilised viiakse omavahel kokku ehk iga kole naine võib ise endale valida mustanahalise mehe.

Need mehed,
kes siia saadetakse, nagunii tööd tegema ei hakka. Seega las nad suunavad oma energia kohe muidu rahulolematutele naisterahvastele, kes hakkaksid neid ühtlasi ülal pidama. Võidavad naised, võidavad pagulased, võidab riik ja rahvas – kõik on rahul ning ülalpidamisprobleemidega on ka asi korras. Ühtlasi ei hakka pagulased ka kuritegusid sooritama, sest rahulolev mees istub rahulikult kodus ega kibele möllama või valgeid tibisid tänaval näppima. See mees integreerib end eesti rahva hulka kapsasuppi ja verivorsti süües. Motivatsioonipaketina võib veel lisada, et iga naine, kes võtab endale mustanahalise põgeniku (või isegi mitu, sest nagunii seadustakse varsti ka polügaamia), saab mõnevõrra varem pensionile suure rassimise tõttu. Aga nendele patriootidele, kes on pagulaste vastu, soovitaks hoopis kasutada seda eestimaist suve, milline see ka ei oleks, eesti rahva taastootmiseks. Hea nali aitab sellele tegevusele alati kaasa.

Kui aga tõsiselt,
siis püüdke ikka aru saada, miks inimesed on vastu pagulaste maaletoomisele – ei ela me enam ainult Pravda, Izvestija  ja Kesktelevisooni ajastul, kus inimestel puudusid muud infokanalid. Internet toob kõigile koju kätte kogu info, mis on seotud traditsioonide ja kultuuriliste muutustega, mis on seotud multikultuuri maaletoomisega Läänes. Kes meist poleks kuulnud, kuidas Lääne pool kaotatakse ära „Häid jõule“ soovimine, kuna see solvavat teiseusulisi? Siia kõrvale võib tuua hiljutise näite, kui Lõuna-Helsingi imaam Abdallah- Mahmoud Fazul al Hatami kritiseeris Soome Juhannuspäeva ja selle tähistamist. Ta nimetab seda paganlikuks pühaks, mis on tõsiusklikule moslemile vastuvõetamatu, ning kutsub ka soomlasi sellest loobuma.

Teemad,
mis on seotud pagulaste läbikukkunud integratsiooniga Lääne-Euroopas ja Põhjamaades, on vaatamata infovaegusele tavameedias siiski rahvani jõudnud. Ei ole saladuseks järsult  suurenenud vägistamiste arv Põhjamaades. Uudistest käis läbi info, et Saksamaal keelati pagulaste laagri lähedal asuva kooli õpilastel miniseelikute kandmine, et nad n-ö ei provotseeriks islamiusulisi. Rootsis olevat probleemiks juba riigilipp, sest selle rist solvavat teiseusulisi; Iraagi päritolu mees aga plaanis mõrvata oma õde, kuna too ei käitunud tema arvates piisavalt sündsalt.

Püütakse küll jätta muljet,
et need on halvad üksikud erandid, üldiselt on pagulased toredad ja nende lisandumine meie ühiskonda aitab meie majandusarengule kaasa. Kuid ei tasu langeda illusioonide küüsi – kui esimene salaja meie ühiskonda imbunud ISIS-e liikme pomm plahvatab, tappes hulga süütuid inimesi; või lõigatakse Vabaduse platsil kellegi pea maha, siis on hilja ärgata. Kui me ei saa hakkama isegi mõne pagulasega Vao külas, mida me suudaksime sadade või tuhandetega?

Kultuuri poolelt ka –
olen esitanud KULKA-le kaks korda taotluse, et saada toetust Eesti Huumoriliidu poolt korraldatavatele rahvusvahelistele karikatuurinäitustele, kus osalevad 50 riigi esindajad, kuid saime eitava vastuse. Samamoodi „ei“ on saanud oma kultuuriürituste korraldamisele Tartu Koolirahva Teatriselts, Maarja-Magdaleena Gild MTÜ, Jõgevamaa Koostöökoda, Viljandimaa Rahvakunstiühing MTÜ, Pärnumaa Rahvakultuuri Keskselts MTÜ, Võru Instituut, Eesti Rahvatantsukeskus, Kohtla-Järve Kultuurikeskus, Jõgeva Maakonna Keskraamatukogu, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit MTÜ, Viljandimaa Omavalitsuste Liit, Märjamaa Valla Rahvamaja, Eesti Kultuuriseltside Ühendus jne.

Nagu näha,
on meie kultuuri edendamiseks saadud eitavaid  vastuseid üle riigi. Siit ka eestlase loogika – saame kõigepealt oma probleemidega hakkama ja siis tegeleme teiste omadega! Mitte nagu vanas anekdoodis, kus soovitakse, et kui teid vägistatakse, siis püüdke lõdvestuda ja rahuldust saada. Kui soovite meid harjutada nn. euroopalike väärtustega, võiks algatuseks eestimaalasi harjutada euroopalike palkade ja sotsiaalse kaitstusega! Ning peamine – et meie omad inimesed ei lahkuks Eestist pagulasteks!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP