RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 8. juuli 2015

SAPTK suvine ringreis keskendub kultuurisõja teemale

SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks teeb 20.-27. augustil taas Eestimaale ringi peale, et kohtuda 14 linnas paljude inimestega, tutvustada meie tegevust ning pidada ühiselt aru, kuidas ehitada üles rahvaliikumine ühiskonna kõlbeliste alusväärtuste kaitseks.
Selle aasta ringreisi kohtumiste teemaks on KULTUURISÕDA – rahvaste ja kultuuride olelusvõitlus, mille raames murtakse piike ühiskonna suundumuste pärast ideede ja väärtuste tasandil.
Tänapäeval on sõjapidamise viisid muutunud varasemaga võrreldes palju peenekoelisemaks. Et üht rahvast alistada, ei ole enam tarvis tanke, hävitajaid ega kahureid – piisab, kui murda tema kõlbeline selgroog ja kultuuriline identiteet.
Ka Eestis püütakse euroopalike väärtuste loosungi all sundida rahvale peale võõraid hoiakuid ja eluviise. Kas muutume ideoloogiliseks kolooniaks või ajame selja sirgu ja võtame oma ühiskonna saatuse enda kätte?
Loodame ringreisi käigus kohtuda paljude mõttekaaslastega, kes kannavad südames meie ühiseid tõekspidamisi ning soovivad seista üheskoos Eestimaa kõlbelise taassünni eest.
Ettekannetele järgneb arutelu, samuti jagame teemakohaseid materjale.
Kõik kohtumised on tasuta ja toimuvad eesti keeles.
Täiendav info aadressil info@saptk.ee või telefonil 6 801 290.
Kohtumiseni augustikuu lõpus!
 Allikas: http://saptk.ee/blog/2015/07/01/saptk-suvinge-ringreis-keskendub-kultuurisoja-teemale/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP