RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 16. juuli 2015

Suur massimigratsioonivastane miiting tulekul

Laupäeval, 18. juulil [kell 17 M.I.] leiab Vabaduse väljakul aset suur üldrahvalik protestiaktsioon „Emad ja tütred Eestimaa eest, isad ja pojad kodude kaitsel. Ei pagulasmassidele!“
Üritus ja suur osa selle organiseerijatest on Facebooki grupist “EI PAGULASMASSIDELE”. Mitmed ürituse korraldajad kuulusid ka Vao külas käinud mootorratturite hulka. Protesti aitavad korraldada Eesti Rahva Ühtsuse partei juhatuse liikmed Kristiina Ojuland ning Silver Kuusik. Vabaerakonnast kuulub korraldajate meeskonda Emil Rutiku. Üritust toetab ka Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, kelle juhid võtavad koosolekul samuti sõna.
Protestimiitingu üks peakorraldaja Silver Kuusik ütles Uutele Uudistele, et eesmärk on anda hoogu üldrahvalikule massimigratsioonivastasele liikumisele, mille lõppeesmärgiks on viia asjad rahvahääletuseni. Rahvas peab saama öelda oma viimase sõna nii tähtsas küsimuses, nagu seda on erineva usulise ja kultuurilise taustaga immigrantide maaletoomine. Praegusel valitsusel puudub vastavate otsuste tegemiseks rahva mandaat. Kuusiku sõnul on oodata tuhandeid osavõtjaid, vaatamata sellele, et käes on suvi ja puhkuste aeg.

UU    * Fotol meenutus eelmisest migratsioonivastasest meeleavaldusest Toompeal 10.juunil

Allikas: http://uueduudised.ee/suur-massimigratsioonivastane-miiting-tulekul/

1 kommentaari:

Anonüümne 17. juuli 2015, kell 07:13  

Kui kvoot on umbes 300, seda on paar lennukitäit. Tuua neid kuskilt põgenikelaagrist, kus inimesed on viletsuses, moslemeid ja kristlaseid pooleks ( 50% ja 50% ), neid kellel ei ole RAHA, et osta paadipilet.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP