RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 31. juuli 2015

Taani valitsus immigrantidele: Ärge tulge siia

Taani valitsus laseb välisriikide ajalehtedesse üles panna kuulutusi, mis ütlevad Taani rännata kavatsevatele immigrantidele, et nad ei ole riiki teretulnud, teatab Breitbart.

Mõne nädala eest lükkas valitsus tagasi Taani Rahvapartei esitatud sarnase plaani. Valimised võitnud Rahvapartei tegi ettepaneku korraldada välismaal propagandakampaania immigrantide Taanist eemale tõrjumiseks, kuid valitsuse moodustanud Venstre parteile see ei meeldinud.
Nüüd aga on Venstre nähtavasti meelt muutnud ja integratsiooniminister Inger Støjberg andis teada just sellisest kampaaniast.
“Selles on midagi imelikku, et põgenikud liiguvad läbi nii paljude riikide, jäädes lõpuks peatuma just Taanis,” sõnas Støjberg.
Üks riike, kus Taani kavatseb levitada sõna, et immigrante ei oodata, on arvatavasti Türgi. Türgist on Kreeka kaudu Euroopasse rännanud viimastel nädalatel 20 päeva jooksul üle 30 000 immigrandi.

Allikas: http://uueduudised.ee/taani-valitsus-immigrantidele-arge-tulge-siia/
______________
Selline üleskutse on muidugi tore (meie valitsus sellist ei teeks iialgi) kuid ei vii tulemusteni. Taanil, ELi liikmesriigina ei ole võimalik piire sulgeda. Peaksid nad aga seda tegema, järgnevad ähvardused ja sanktsioonid.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP