RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 7. august 2015

Alfred Rosenberg: "Ebanormaalsus Talmudis", Hammer-kirjastus Tartu 2015

Tsitaadid juutide pühakirjadest Talmudist ja Shulchan Aruchist:

"Alla kolme aastase tüdrukuga suguline läbikäimine pole karistatav."

"Üksik laps orja või mittejuuditari ihus pole parem kui kariloom."

"Mida see tähendab, mis on kirjutatud Gen.2,23: "See on nüüd luu minu luust ja liha minu lihast?" Sellest selgub Aadama mõte, et kui ta kõigi kodustatud ja metsikute loomadega suguliselt läbi käis, ei saanud ta rahuldatud, kuni ta Eevaga suguliselt läbi käis."

"Kuulamisõpetust tohib deklameerida sellise väljaheite lähedal, mis on nii kuivanud, et kui teda laiali visata, siis koost laguneb."

"Kui sureb ära mittejuut, kellele juut on raha võlgu ja tema pärijad ei tea sellest võlast midagi, siis ei pea juut võlga tasuma."

"Kui ese asus kohas, kus tavaliselt veedavad aega juudid, siis tuleb leiust avalikult teatada... Kui asi aga asus kohas, kus tavaliselt peatuvad mittejuudid, siis ei pea seda asja tagasi andma..."

"Mittejuutide suhtes, kellega ma tülis ei ela, tuleb käituda nii, et ei põhjusta nende surma, aga neid ka sellest ei päästeta."

Käesolev raamat, on möödunud sajandi vaieldamatult tuntuima Eestist pärit inimese Alferd Roosenbergi kirjutatud Ebanormaalsus Talmudis ilmus esmakordselt Saksamaal 1920. aastal pealkirjaga Unmoral Im Talmud.

Oma teoses paljastab Rasenberg juudi pühakirjade uskumatud veidrused. Lugenud raamatu läbi, leiab lugeja ennast tõenäoliselt küsimuse ees, kas judaism on üldse usund selles mõttes, nagu meie usundit mõistame.

Rosenbergi enda järeldused: "Lugedes rabide õpetust, hingates sisse seda vaimu, mis õhkub Talmudi lehtedelt, ei saa ükski kindla iseloomuga isik mitte iialgi neutraalseks jääda...", "...ei lase tekkida kahtlusel selle kohta, et juudi õpetusel on moraalne silt ja läbinisti kõlvatu sisu". "Vale ja pettus, varjamine ja varastamine on seadusega mittejuutide suhtes lubatud, see on juutluse "õigluse kilp". "Pime vihkamine, piiritu kättemaksuiha ja kõige mittejuutliku põlgamine - see ongi sügavas sisemuses juudi religioon."

Head lugemist!

Tekst on pärit raamatu tagakaanelt.
____________
Raamatut saab tellida SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP