RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. september 2015

EKRE noored avaldasid piire tugevdavale Ungarile toetust

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) noorteliikumine Sinine Äratus avaldas reedel toetust pagulaste tõrjumiseks oma piire tugevdavale Ungarile.
Ungari aukonsulitele Eestis ja suursaatkonnale Helsingis saadetud pöördumises teatab Sinine Äratus, et toetab täielikult Ungari samme oma suveräänsuse ja riigipiiride kaitsel. Sinine Äratus ei nõustu pöördumise kohaselt “ebaõiglase kriitikaga, mida meedia ja mitmed rahvusvahelised organisatsioonid on Ungari vastu levitanud”.

“Kaitstes käesoleva migratsioonikriisi ajal oma riigipiire, kaitseb Ungari ühtlasi kogu Euroopat väljastpoolt lähtuva sissetungi eest, mis ähvardab destabiliseerida ja lammutada Euroopa tsivilisatsiooni alustalasid. Nagu mitmel korral minevikus, on Ungari otsustavus ka nüüd eeskujuks kogu Euroopale,” seisab pöördumises.
EKRE noorteorganisatsioon leiab, et “Ungari tegevus kriisiolukorras on olnud tasakaalukas ja korrektne” ning ühtlasi on Ungari valitsus täitnud endale seadusega pandud ülesandeid.

“Katsed Ungarit selle eest häbistada üksnes häbistavad Ungari vastaseid, kellel puudub austus riikide suveräänsuse ees,” seisab pöördumises. “Loodame siiralt, et Ungari suudab käesoleva kriisi ajal võtta endale Euroopas juhtrolli, milleks paljud riigid ei ole võimelised. Soovime selleks edu vaprale Ungari rahvale.”
Rahvusvahelise meedia teatel alustas 500 Ungari sõdurit Horvaatia piiril okastraattara ehitamist. Piiritõke ehitatakse Ungari-Horvaatia 330-kilomeetrise piiri 41-kilomeetrisele lõigule. Piki ülejäänud piiriosa voolab raskesti ületatav Dráva jõgi. Ungari peaminister on öelnud, et piirile paigutatakse umbes tuhat sõdurit, samuti on Horvaatia piirile saadetud mitusada politseinikku.
Ungari on juba ehitanud 175-kilomeetrisele piirilõigule Serbiaga okastraattara. Budapest on lubanud ehitada tara ka lõigule Rumeenia piiril.

Allikas: http://ekre.ee/ekre-noored-avaldasid-piire-tugevdavale-ungarile-toetust/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP