RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. september 2015

MATTI ILVES: KODANIKUALGATUS VEE ERASTAMISE VASTU VÕIB LÄBI KUKKUDA

Erastamine veevarustusel ELis tundub olevat peatamatu - vaatamata tohutule kodanike protestidele. (Foto: AP)

Ülirikkad on juba ammu püüdnud erastada vett, tõelises Uue Maailmakorra stiilis. Roheline poliitik Sven Giegold näeb siin tõsist ohtu selle ettepaneku läbiminemiseks Euroopa Parlamendis, sest on moodustatud üllatav liit erinevate parteide vahel.

See oleks skandaalne kõrvakiil 1,9 miljonile eurooplasele ja rohkem kui 1,3 miljonile sakslasele, kes toetasid vee erastamisvastast kodanikualgatust ja näitab täiesti selgelt Euroopa Parlamendi, ning teiste ELi institutsioonide suhtumist justkui propageeritavatesse kodanikualgatustesse ja inimeste tahtesse (lugege veel SIIT).
Sellise otsuse vastuvõtmine Euroopa Parlamendi poolt tühistab ka inimeste õiguse veele (tähendab, inimõiguse veele), sest Konservatiivse Globalistliku Alternatiivi ettepanek muudab Euroopa Komisjoni veepoliitika raamdirektiivi. Selline KGA vee erastamine annab vee ELi investeerimisfondide käsutusse. Selline vee erastamine on lausa kurikuulsa troika (Maalimapank, E Keskpank ja E Komisjon) programmiline seisukoht.

Õhuga kauplemine juba käib "inimtekkelise kliimasoojenemise ettekäändel" (co2 kvoodid) ja seepärast võib arvata, et inimestele ei kehtestata hingamismaksu, aga mine sa tea, miljardäride ahnus on ju piiritu. Võib aga arvata, et tulevikus erastatakse ka järved ja jõed, kus iganes leidub magedat joogikõlbulikku vett.
Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/06/buerger-initiative-gegen-wasser-privatisierung-droht-scheitern/

6 kommentaari:

Anonüümne 10. september 2015, kell 14:19  

Mulle meenub vee erastamisega seoses alati film "Keelatud vihm", päriselt aset leidnud veemässust, vee hind tõsteti kõrgeks, linnainimestel keelati rajada kaevusid ja isegi koguda vihmavett.

Õhu kasutamist saab maksustada nii, et kes puhta õhuga piirkonnas elada tahab, see peab maksma või kolima kusagile reostatud piirkonda,eraviisilist ahju kütmist saab puhtama õhu nimel keelustada, sundida peale suurte erafirmade kütet, maamaksu saab kõrgeks ajada, vaesemad peavad linna üürile kolima, kus nad on äärmiselt sõltuvad valitsuste ja erafirmade suvast, sisuliselt orjad, kes higistavad iga päev, et maksta erafirmade seatud vee-, kütte- prügi- jm makse, mis seatakse täpselt nii kõrgeks, et inimene iga päev rassides seda ära suudaks maksta, aga midagi eriti üle ei jääks.

Seda kõike teevad erafirmad koostöös valitsustega. Pea kõik riigid on ju pankade võlgnikud, mis valitsustel muud üle jääb.

Anonüümne 11. september 2015, kell 21:50  

Õnnelikud on inimesed, kes omavad maad.

karlovitz 12. september 2015, kell 13:02  

Agenda 21 programm näeb ette jätkusuutlikuse silti kasutades sundida inimesi koonduma rangelt kontrollitud kolooniatesse millel on nimeks "linn".

holder 12. september 2015, kell 13:33  

Ka eesti veevõrgu usin väljaehitamine ja inimeste sinna koondamise mõte on selle erastamine NWO käsilastele ja selle kasutamine rahvastiku teadlikuks ümberkujundamiseks e." Social insenering " inimteadvust muutvate ja pärssivate nn. " ravimite " lisamisega USA eeskujul, kus on saavutatud märkimisväärset edu tervise ja intellekti laastamisel.
Arenenud ühiskondades ongi ühisveevärk " social inseneerigu " üheks paljudest vahenditest.
Arengumaades, kus on palju eraldi majapidamisi on rõhk populatsiooni kontrollimisel ohtlikud viirused ning sunduslik vaktsineerimine.

Anonüümne 12. september 2015, kell 18:59  

Väga hea film on "Koolitades maailma", milles räägitakse sellest, et ka riiklik haridus, oli juba algselt selleks, et teha inimene sõltuvaks, et ta rahuldaks eliidi vajadusi, oleks mutrike tööstuslikus tootmises, riiklikus majanduskasvus, et ta ei saaks iseseisvalt hakkama, vaid peaks tarbima suurkorporatsioonide kaupu ja teenindama eliiti.

Filmi saab vaadata siit: http://www.telegram.ee/vaimsus/dokfilm-koolitades-maailma-riiklik-uldharidus-on-vagivaldne-allutamissusteem#.VfRJc32nxdl

Anonüümne 22. september 2015, kell 16:53  

Vett saab väga edukalt maainimestelt ära võtta, kui lihtsalt hõivata allikas, kust kaudu nende maale vesi tuleb. Vaadake filmi "Üle trumbatud" - Donald Trump tegutsemas Šotimaal koostöös Šotimaa valitsusega ja teiste inimestega, kes eelistavad raha omamist maa asemel. Nagu filmist näha pole tänapäevase Euroopa valitsustel eriti keeruline korraldada ka tavakodanike maade sundmüüki.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP