RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. september 2015

MATTI ILVES: MIDA TAOTLETAKSE PÜHAPÜEVASE TOETUSKONTSERDI-MEELEAVALDUSEGA JA VAO PAGULSKESKUSE SÜÜTAMISEST

"Esti Päevaleht" kirjutab artiklis "Tähelepanek: muusikaga rassismi vastu": "Selle tähelepaneku kirjutamise ajal oli Facebookis üle 2000 inimese märkinud end pühapäevasele toetuskontserdile „Sõbralik Eesti” tulijaks.
Eeldatavasti tullakse Vabaduse väljakule heade kavatsustega, et näidata oma tülpimust sel suvel Sosnovski karuputkena vohama pääsenud rassismist ja ksenofoobiast. Seda on rohkem kui vaenajate meeleavaldustel käinuid kokku.
Pühapäevane kontsert on tõeline muusikaline multikulti." Kontserdile võib rahvast palju kokku tulla, isegi rohkem kui lihtsalt meeleavaldusele, oleme ju laulurahvas. Pakutakse ka suppi, seega kõik kodutud on ka oodatud.

Samuti rääkis "Vikerraadios" 03. septembri hommikul üks "Sõbraliku Eesti" aktivist, et meeleavaldusele on oodatud ka teisitimõtlejad. Tõenäoliselt on see meeleavaldus korraldatud selliselt, et muusikapalad vahelduvad kõnedega ja on tõesti huvitav, kas mõnele "vihaõhutajale-rassistile" ka sõna antakse, näiteks EKRE-st. Aktivist väitis veel, et meid on rohkem, mis on vale.
Valetatakse avalikul ajalehtedes ja raadios, sest ELi uuringu järgi ei toeta Eestis pagulasi 73%, SIIN. Viinane küsitlus näitab, et Eestis toetab immigranitde vastuvõtmist vaid 22% inimestest.
Tegelikult selline meeleavaldus saadab ühiskonda vale sõnumi, nagu vohaks Eestis rassism ja ksenofoobia, ning taolise ürituse korraldajaid võib pidada ise vihaõhutajateks! Pagulaste ja multikultuursuse vastased ei ole mingid rassistid-vihaõhutajad, vaid inimesed, kes muretsevad tõeliselt meie rahva ja kultuuri säilimise pärast, selleks on tõesti ka põhjust.
Eestis elab juba tublisti üle kolmekümne protsendi võõrrahvast ja seda 192. rahvusest - selliste arvudega saaksime olla tervele E Liidule eeskujuks, elatakse päris rahulikult koos. Kuidas see saab üldse eestlaste võõraviha puhul võimalik olla?
Eestis elab eestlasi üle 800 tuhande (rahvaarv nüüd veidi alla 1,3 miljoni), väljarännanuid on arvatud olevat 100...200 tuhat, riigil puudub täielikult väljarände statistika. Kui aga nüüd tuleb juurde palju hästisigivaid suures osas võõrast usku neegreid-araablasi ja perekondi siia kutsuvaid immigrante, nagu Siseministeeriumi poolt ellu kutsutud kohanemisprogrammi järgi ette nähakse: järgneva viie aasta jooksul jõuab Eestisse kokku ligi 49 000 uut immigranti, see arv tõenäoliselt kasvab, sest Soome jõuab ainult sellel aastal 40 000 uut immigranti.
Eestis kodutunde säilitanud eestlased muretsevad, et juba lähemas tulevikus muutume me vähemusrahvuseks oma põlisel kodumaal.

NÜÜD VEEL VAO KÜLA PAGULASKESKUSE ARVATAVAST SÜÜTAMISEST
Foto: Marianne Loorents

Toon mõned väljavõtted ajakirjandusest

"Postimees": "Häirekeskusele teatati tulekahjust Lääne-Viru maakonnas Väike-Maarja vallas Vao külas Pargi tänaval varjupaigataotlejate majutuskeskuses täna varahommikul kella 4.31 ajal.
Päästjate kohale saabudes olid inimesed majast evakueeritud, suitsu tuli maja otsaseina fassaadi alt.
Tulele pandi piir kümnekonna minutiga, kuid tulekollete otsimiseks ja kustutamiseks pidid päästjad avama maja otsaseina fassaadi."
Uurimine ei ole veel lõpetatud ja tegu võis olla ka mitte tahtliku süütamisega, kuna suitsu tuli maja otsaseina alt ja kustutamiseks pidid päästjad avama maja otsaseina fassaadi. See võis ka olla lihtsalt elektsilühis ebakvaliteetalt paigaldatud elektri- või turvaseadmete tõttu, mis pani hõõguma soojustusmaterjali, sest peab ikka osav süütaja olema, kes proovis süüdata maja otsaseina fassaadi alt. Kuid selleks tuleb ära oodata uurimise tulemused ja mitte võtta ennatlike seisukohti.
"Uued Uudised": "Urmas Paet kiirustas enne igasuguse uurimise algust juhtunut potensiaalseks massimõrvaks nimetama." Siin pole midagi lisada, on ikka agar tegelane.
"Delfi" teatab pealkirjas: "President Ilvese karm avaldus seoses Vao pagulaskeskuse süütamisega: mul on häbi ja piinlik. Ootan igalt parlamendierakonnalt avalikku seisukohta." Jälle enneaegne hüsteeriline avaldus.

Kui ka selgub, et tegu oli süütamisega millega ei saadud hästi hakkama ja suudeti vaid isolatsioonimaterjal hõõguma panna (milles praegu on põhjust kahelda, kuid süütamiseks võidakse see tahtlikult pöörata, kuna kõik riigijuhid on juba ennatlikult sõna võtnud) siis tuli see tegelikku viha õhutavatele "Sõbralik Eesti" aktivistidele väga õigel ajal ja nüüd saab süüdistada eestlast "tõelises võõravihas", kas on valmis inimesi elasalt põletama.
Samuti tuli see süütamine kasuks veel ühele organisatsioonile, "Postimees": "Vao pagulaskeskuse süütamine näitab, et vihakõne sallimine viib varem või hiljem vihakuritegudeni ning sellega võitlemiseks on tarvis parandada karistusseadustikku, teatas Eesti Inimõiguste Keskus."
Aga pagulaskeskuses käis!

4 kommentaari:

Anonüümne 4. september 2015, kell 14:55  

Ühel meie ajakirjanikul on häbi olla eurooplane, kuna "põgenikud" peavad Budapesti raudteejaamas magama otse kivipõrandal, tõsi ta on, kuid mulle nagu ei meenu, et meie sõjapõgenikke 1944.a. oleks Rootsi ja Saksamaa sadamates patjade ja soojade tekkidega vastu võetud..see selleks, minul aga on häbi, et 21. sajandi Euroopa kultuuriruumis pole enam võimalik oma arvamust avaldada, mida ma arvan sellest ajakirjanikust ja tema häbitundest..

/Ärimiizu olen, levita Sõna, sest see on veel ainus, mis mulle jäänud on selles hullumeelses maailmas../

karlovitz 4. september 2015, kell 15:07  

Ajupesu aparaadi (meedia) ja arvamusdiilerite ning ametnike kiire ja kordineeritud tegevus on klassikalise "false flag"operatsiooni tunnus.

nuntsel 4. september 2015, kell 17:00  

Palun öelge mulle,kuidas kohe terve eesti etnomasohhistid teadsid,et tegu on süütamisega,sest polnud ju veel uurimisel mitte midagi selgunud,aga kui tegu oli tõesti süütamisega, siis pidid tolerandid seda juba enne sõnavõtte teadma,järelikult jällegi tellitud töö meie multikultuuri sissevedajatel----kes tegi --ikka ise,et saaks inimestele uusi ahistavaid ja suukorvistavaid seadusi teha,kuid inimeste suud ei saa kunagi sulgeda,sest alati õiglus ja ausus võidab ja just nüüd kui elame EL Diktatuuri all,õige tee on välja EL kes vihkab rahvusi ja nende riike----Roumpy,Merkel jpt.Kalergi ordeni kavalerid.Õnne eestile ja tema rahvale.

Anonüümne 8. september 2015, kell 01:45  

Rõivas näitas selle käiguga, et on alanud režiim, kus iga Eesti ametnik võib suvaliselt kedagi enda arvamise järgi süüdlaseks pidada. Miks peaks eesti rahvas häbi tundma kui süütajaks võis olla mõni pagulane ise samast majast? Võibolla on hoopis oht eestlastele, tegu võis olla narkomaanist pagulasega. Vägistamisjuhtumi asjaolud on samuti selgitamata, mis seal tegelikult toimus.

Matsid, kes ilma süüdimõistva kohtuotsuseta peavad oma peremeest ehk eesti rahvast süüdlaseks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP