RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 16. september 2015

Peavooluajakirjandus (eriti DELFI) õhutab päevast-päeva eestlaste vastast genotsiidi

Päevast-päeva ilmuvad Delfis (Ekspress Grupi väljaannetes) ja ka mujal peavoolu"ajakirjanduses" tülgastavad ajupesulood, et meile rumalale alles jääda tahtvale rahvale pähe tampida, kui tore on ikkagi see, et Eestisse tulevad neegrid, moslemid jt. migrantokupandid ja vahetavad eesti rahva välja. See on genotsiidi takkaõhutamine, eestlaste hävitamine. See pasalaviin lajatatakse lugejale näkku, andmata võimalust mingisugusekski diskussiooniks, küsimuste esitamiseks. Pead olema vait ja täitma käsku. Kui tahad sellele ühesuunalisele ajupesule vastu hakkata, tembeldatakse sind kohe vihakõnelejaks ja karistatakse. On see demokraatia või hoopis ehe diktatuur ja sõnavabaduse mahasurumine? Võtame või äsjase artikli "Päästke eestlus!". Esmapilgul täitsa kohane üleskutse, kuid kui sisu lugeda, peaks selle ilge eestlastevastase soperdise pealkiri olema "Hävitagem eestlus!". Võtame sealt resumee: "Tõsi, eestlane 100 aasta pärast pole samasugune nagu eestlane täna (ja eestlane täna pole samasugune nagu eestlane 100 aasta eest), aga kuni ta kannab endas endiselt eesti keelt ja eesti meelt, kuitahes muutunud kujul, siis mis vahet sel tegelikult on, mis värvi on tema nahk või kui võõrapärased tunduvad tema näojooned? Peaasi, et ta üldse on.".

Tõsi-tõsi. Tõsi on see, et Põhiseaduse järgi on Eesti riik loodud EESTLASTE, nende keele ja kultuuri säilitamiseks läbi aegade! Tõsi on see, et eesti rahvas on ka kõrgema võimu kandja ja ilma tema loata ei tohi tema koju-riiki tuua ühtegi siia nii kultuuriliselt kui rassiliselt sobimatut inimest, kellel pole mingit võimalust areneda põlvkondadega eestlaseks. Lugege ükskõik millist teaduslikku raamatut ja te saate aru, et eestlane on valgest rassist eurooplane. Eesti kultuuri, keelt ja riiki saavad edasi kanda vaid eestlased ise ja nende arv siin ei ole kellegi asi. Tehnoloogi areneb, tööjõud on tulevikus üha väiksem probleem. Rahvaarv on läbi ajaloo kõikunud, sest pole midagi. On tülgastav, kuidas saamahimulised äri- ja poliitringkonnad teaostavad oma rahva vastast genotsiidi, et saada omale võõrsilt odavat orjatööjõudu. SEE ON KURITEGU! Rahvas ei lase endast üle sõita! te veel näete seda poliitkurjategijad!
Tõsi on ka see, et ükski suurrahvas, keda me (õigemini meie müüdav poliit-satraapkond) nii heldelt aitame, ei hakka kunagi omandama ja kandma eesti keelt ja kultuuri. Nalja teete või? Sellist asja pole kunagi juhtunud, hoopis väikerahvad ja keeled kaovad, sest lahustuvad endast suurematesse rahvastesse. Meil hävitatakse aga juba praegu seda keelt ja kultuuri, mida neegrid ja moslemid peavoolu politruk-"ajakirjanike"-ajupesijate arvates edasi kandma peavad. Võtame või soovi muuta Eesti kõrgharidust üha enam ingliskeelseks ja kultuurmarksistlikult mutikultuurseks. Mis on sellel kõigel pistmist eesti kultuuri ja keele säilitamise, või veel vähem arendamisega? See on sama hea, kui nimetame surma ümber sünniks.

Üha enam saab ilmsiks tõsiasi, et peavooluajakirjandus on Eestis muutunud täpselt sama räigeks ajupesu teaostajaks, nagu oli nõukogude ajakirjandus eesotsas Pravdaga. Oli vaid üks tõde ja kes selle vastu oli, tembeldati kontrevolutsionääriks, kodanlaseks, tagurlaseks jms uuele võimule kõlbmatuks rämpsuks. Nüüd on Nõukogude Liiduks muutuvas Euroopa Liidus ja selle Eesti osariigis MUSTA RAHA JA MUSTADE VÕTETEGA imbunud võimule nii Ida, kui Lääne ees lömitajad, OMA RAHVA REETURID! Nägu näeme, ongi nende eesmärgiks viia lõpule N Liidu poolt alustatud eesti rahva hävitamine. Nüüd käib see mingisuguse perversse sallimise ja humanismi sirmi varjus. Seda jäledam see kuritegu on. 

Välja ilmuvad igasugused uued kaasajooksikud, arvamusliidreid, Rahvalenäkkusülitamise MTÜ-de esindajad jms "edumeelne" seltskond, kes paljastavad rahvavaenlasi (nüüd siis sallimatuid, kes ei salli, et eestlastelt nõutakse oma käte ja rahaga iseenda hävitamist), kiidavad võimu takka, lipitsevad võimu ees ja sülitavad rahvale näkku. Seda on neil julge teha, sest asuvad nad ju võimu selja taga, mitte oma rahva enamuse keskel. Ja nii lendabki rahva enamusele nende poolt näkku üks süljelärakas teise järel. Nad imetlevad teineteise sülitamisoskust, saavad välismaa peremeestele müüdud poliitikultelt selle eest kiita ja preemiat. Kõik see kokku on jäle, allakäinud, end maha müünud jätiste kamp. Võta neilt ära välisperemeestele toetuv võim ja nad varisevad kolinal kokku. Lase vaid ausatel juurdlusorganitel nende tegusid uurida ja nad lendaksid vangi. Kuid see pätikari teab seda, seepärast nad võimust nii meeleheitlikult kinni hoiavad ja on valmis kõigeks - ka oma rahva hävitamiseks, mis ongi juba alanud! Seiskem sellele vastu kõigi vahenditega!

KUID ÜKSKORD ALGAB AEGA, MIL KA OMA RAHVA HÄVITAJAD SAAVAD ISE HÄVINEMA!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com.ee/2015/09/peavooluajakirjandus-eriti-delfi-ohutab.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP